Бела Хадид наистина се третира като принцеса. Моделката сподели своята подготовка за Седмицата на модата в Лондон и разкри, че си прави маска за лице от 24-каратово злато. Звездата е посетила известен козметик, който ѝ е приложил нестандартната процедура, на която са се подложили още Кая Гербер, Ирина Шейк и Алесандра Амброзио, пише Tialoto.bg.

Козметичката Мими Лузон сподели видео в Инстаграм с известната си клиентка. „Ангелът Бела Хадид е покрита с маска от 24-каратово злато“, пише дерматоложката. Според експерти, терапията служи за хидратиране на кожата и за възстановяване на нейния блясък. Това е особено важно за звезди, които постоянно пътуват и нямат време за сън.

И тъй като в момента известните личности са под прицел заради използването на частните си самолети и допринасянето към въглеродния отпечатък в природата, Бела сподели миналата година, че е дарила 600 дървета за засаждане. 

По-малката сестра на модела – Джиджи Хадид, призна, че се чувства тъжна, защото работата ѝ я кара да пътува толкова много със самолет и затова иска да помогне с каквото може на природата. „Дарявам 600 дървета за засаждане, 20 за всеки полет, на който съм била през последните 3 месеца и за всеки следващ, на който ще бъда“, написа тя в Инстаграм през 2019 година.

Бела добави, че дръвчетата ще бъдат засадени в родния ѝ щат Калифорния и се надява те да заменят онези, унищожени в големите пожари през 2018 година. Звездата помоли феновете си за предложения как още може да помогне на природата.