Месец юни вече е тук, а горещите дни съвсем скоро ще станат всекидневие. Естествено, това засилва у нас желанието да посъберем загар и да се разхладим в басейна или на плажа. 

За да ви помогнем да се ориентирате в новите плажни тенденции, ние подбрахме най-актуалните бански костюми за летния сезон. От разнообразни принтове, до бикини с връзки или с висока талия, както и парео...

Ето от какво ще бъдат обсебени всички дами през това лято:

Жълто

Весели и сладки жълти бански са една от най-горещите тенденции за лятото!

Леопард

Искате забавен принт? Опитайте с леопард.

Забавни тъкани

От велур до плетени и бродирани! Банските костюми не трябва да бъдат от неопрен!

Завързани

Обичаме бански костюми, които привличат вниманието към раменете ни. Вземете симпатични бикини или цял бански, който има връзки на презрамките или добавени украшения!

Висока талия и дълбоко изрязани

Това създава илюзията за дълги крака и са особено добра находка за дребните момичета!

Ден и нощ

Просто добавете солей пола или сладки шорти, голяма шапка и малко бижута, за да превърнете банския костюм във вечерно облекло.

Защита от слънце

Това е една тенденция, която обичаме. Ако искате да се насладите на един ден навън във водата, но не искате да изгорите, вземете възхитителен бански костюм с дълъг ръкав. Те са спортни, стилни и ще предпазят кожата ви от слънцето.

С колан

Не на последно място - заложете на бански костюми с колан! Това е сладък и атрактивен аксесоар за иначе обикновени бански. костюми.

Превод: Trafficnews.bg