След като прекарахме година и половина у дома и в пандемия, вярваме, че желанието за лятна ваканция е по-голямо от всякога. Дните стават по-дълги, а сезонът на банските вече ни предстои. 

Направихме списък с най-актуалните модели за следващите месеци, така че се надяваме това да улесни избора ви и да ви насочи какво да търсите.

И преди да ги разгледате, нека споменем, че целите бански убедително водят този сезон пред тези от две части. 

Черен бански - идеален за тези, които не искат да експериментират много. Мнозина го избират, защото изглежда перфектно на по-тъмна кожа.

Бански костюми с харбали - добър избор за тези, които обичат романтичната естетика, имат малки гърди или просто не искат скучни и семпли модели.

Карирани бански костюми - карираните бански костюми също са преминали към бански костюми, идеални за тези, които обичат ретро стила.

Релефни бански костюми - Банските от текстуриран материал са идеални за тези, които искат визуално да добавят извивки.

Благодарение на функционалността и модата, които те носят със себе си, банските рипс са идеални за любителите на водни спортове и плажен волейбол.

Moden-bran-2021-kostimi-za-kapenje-koi-letovo-kje-bidat-totalen-hit 07 630x380.jpg

Бански костюми с животински принт - Друга модна класика за феновете на дръзките щампи и подчертаване на сексуалната привлекателност.

Бикини с висока талия - За някои бабешко, за други перфектен модел за скриване на корема. И ако принадлежите към втората група, тогава не се колебайте, те са абсолютен хит и в същото време ще ви накарат да се чувствате по-добре на плажа.

Асиметрични модели или с интересни „изрязани“ части - приятен избор за тези, които искат смела естетика, работили са върху тялото си и искат да го подчертаят сега.

Флорални бански костюми - За тези, които не могат да си представят пролетно-летния сезон без флорален принт, който честно казано привлича вниманието и е идеален за тези, които имат романтичен стил.

Колор-блок бански костюми - Ако искате изчистен дизайн и в същото време сте привлечени от комбинация от цветове, тогава това ще бъде най-интересният модел за вас.

Спортни бански костюми - Ако искате външен вид като от „Спасители на плажа“ или някой от летните сериали, които сме виждали в миналото, тогава посегнете към спортни модели, които обикновено са цели и почти никога не излизат от мода.

Копринени, пастелни бански костюми - Напълно тропическо освежаване и елегантна естетика демонстрират тазгодишните блестящи, копринено-пастелни бански костюми.

Мекият, тънък и лъскав материал, който блести, е чудесен за слънцето, както естетически, така и функционално, поради способността да изсъхва бързо при контакт с вода.

Moden-bran-2021-kostimi-za-kapenje-koi-letovo-kje-bidat-totalen-hit 03 630x380.jpg

Ретро бански костюми- За да се доближите до силуетите на жените от 50-те, опитайте топ без презрамки и подчертайте „учтивото“ деколте или се осмелете да сложите ретро костюм от една част, който се противопоставя на сексуалната привлекателност.

Moden-bran-2021-kostimi-za-kapenje-koi-letovo-kje-bidat-totalen-hit 05 630x380.jpg