Българските модели Белослава Хинова и Людмил Димитров дефилираха на ревютата на световноизвестния бранд във Венеция.

Ревюто се проведе в центъра на площад „Сан Марко” и представи колекцията си от 100 тоалета, които са изработени от кристали,кадифе,коприна,брокати и стъкло.

На спектакъла "Alta Moda 2021” присъстваха много известни личности, сред които и българската актриса Мария Бакалова, Дженифър Лопес, Моника Белучи, Хелън Мирън, Крис Дженър, Сиара, Кортни Кардашиян, Крисчън Бейл и Филип Киркоров, Вин Дизел.

Белослава дефилира на подиума с рокля от копринен тюл с мрежеста пелерлина от лурекс, дело на дизайнерското дуо Доменико Долче и Стефано Габана. Людмил дефилира в костюм в черно и златно, отразяващ венецианския лукс.

Белослава Хинова е един от най-успешните български модели в чужбина. До момента тя е дефилирала за Chanel, Armani, Giambattista Valli и Sportmax, Dior, Dolce&Gabbana и други успели световни брандове

Моделът Людмил Димитров е забелязан от редица модни агенции по цял свят. Звездата на Людмил изгрява в началото на юли, когато дефилира за есенната колекция на нашумелия френски моден бранд Jacquemus.