За втори път в рамките на една година академия Christian of Roma има честта да посрещне в България най-известния американски стилист Амон Карвър.

Звездата долетя от Ню Йорк в София, за да представи на Мaster class най-новата серия продукти BE BLOND и боите LIQUIDS на бранда L’ANZA.

Бюти събитието се състоя днес в Академия Christian of Roma в столицата, която се намира на бул. „Цариградско шосе” 136, и се радваше на огромен интерес от страна на родните стилисти и личности от хайлайфа. 

Ето и двата нови продукта, които презентира Амон Карвър: 

Healing Blonde

Healing Blonde на L’ANZA е създадена за бързо и ефикасно постигане на ИСТИНСКО РУСО.

Боите LIQUIDS

 

LIQUIDS - НОВО поколение ТЕЧНА безамонячна боя! Състои се от 26 наситени тона за неотразима коса! Блясък и тонирането стават факт за по-малко от 20 минути.

Брандът "L'anza" е част от протфолиото на козметична компания Christian of Roma и предлага едни от най-висококачествените продукти за коса.

Това е трето гостуване на американски топ стилист и арт директор на американския бранд L’ANZA в България, като две от посещенията му са именно през 2019 година. 
 
 
Първият път беше за откриването на Акаденията на Christian of Roma на 9 юни в най-новото арт пространство в столицата - nOva art space, където бе представен ексклузивния Master Class “L’ANZA Star Collection”.

Дрескодът на събитието бяха официални бели шапки, а сексапилният Амон Карвър запозна всички присъстващи с новите модни тенденции при цветовете и прическите и показа защо трябва да вярваме в продуктите на L’ANZA.

„Чудесно е да съм отново в България! Истинска привилегия е за мен да бъда на откриването на най-голямата академия за фризьори в България – Christian of Roma Academy, където се събират фризьори и се усъвършенстват да бъдат по-добри в това, което правят” –сподели пред Trafficnews Амон Карвър. 

Амон Карвър е гуру за последова­телите си по цял свят. Името му вълнува, а визиите, които създава, блестят от страниците на най-големи­те списания в света от Vogue и Marie Claire, през Harper’s Bazaar и Cosmopolitan, до Vanity fair и People. Той е и най-награждаваният американски стилист, печелил няколко пъти наградите N.A.H.A

Звездният стилист Амон Карвър идва в България! Вижте кога и къде

В Ню Йорк Амон управлява не просто фризьорско пространство. Той притежава център за красота, фризьорски услуги, фо­тостудио и място за събития, свързани с красотата. Но историята на този красив американец не започва от лъскавия Манхатън. Той изминава дълъг път – от прашните коню­шни на Юта като треньор, до дебюта си в индустрията на красотата. В неговите ръце са били големи звезди, до неговия дебют в индустрията на красотата.

Той бързо се превръща във виден и търсен експерт. След като се премества в Манхатън, стилистът изгражда мрежа от лоялна клиентела. В неговите ръце красотата си поверяват звезди като Кейт Бекинсейл, Бус Сприйнгфийлд, Лейтън Мийстър, Маги Грейс. И това не е всичко.

В коафьорското му портфолио ще откриете реклами, модни кампании, филми, телевизионни продукции и ревюта. Карвър е безспорен фаворит на седмица та на модата в Ню Йорк. В бек­стейджа той работи с дизайнери като Ралф Лорън и Ван Клийфенд Арпълс.