Може да си помислите, че носенето на цветя в косата или цветна корона е малко глупаво и един вид надценено, но ще ви кажем, че то никога няма да излезе от мода. Има милион начини да носите истински цветя и венци и да изглеждате шикозни, стилни и уникални.

В крайна сметка, можете ли се сетите за нещо по-женствено от това да носите цветя в косата си?

Ето 8 знаменитости, които залагат на цветните прически по много интересни и уникални начини. Надяваме се, че те ще ви вдъхновят да експериментирате с косата си и да помислите още веднъж да дадете шанс на цветя в косата ви.

Люси Бойнтън на Met Gala 2019

Ето Люси Бойнтън от Met Gala, която се появи с цветна корона и изглежда ефектно. Очевидно това не са истински цветя, а са от плат, вероятно същата тъкан, от която е изработена роклята. Но трябва да признаем, че съчетани с роклята и допълнени от кристали, изрисувани очи и искряща очна линия, придават хипнотизиращ вид.

Емилия Кларк на Met Gala 2019

Емилия Кларк също имаше цветя, добавени към истинска корона на Долче и Габана. Имаше вероятност този вид да изглежда много тежък и почти авторитетен, ако не бяха цветята. Но тези малки лилави цветчета и двете малки рози наистина добавиха малко свежест и игривост на външния й вид. 

Жасмин Сандърс на Met Gala 2018

Виждали сме хора да тъкат малки полеви цветя в плитките си, но колко често виждате да го направят с рози?. Не толкова често, нали? Уникална и ясно красива идея. Изключително контрастен избор е с русата й коса, искрящата рокля и естествен грим.

Ела Фанинг на премиерата на "Господарката на злото"

Обичаме това Woow, което Ела Фанинг предизвика при появата си на премирата на филма "Господарката на злото". Тя не носеше цветна корона, дори не са и цветя, които току-що е набрала и сложила в косата си. Изглежда като естествено продължение на роклята й, която просто се простира върху косата. Едновременно страховито и готино!

Дженифър Лорънс на премиерата на "Майката"

Дженифър носеше цветна корона на премиерата на филма "Майката". Тя обаче избра да постави цветята си не на върха на прическата си, а отдолу. Забелязахме също, че някои от цветята съответстваха на нейния грим на очите - какво приятно докосване.

Хейли Бийбър на Met Gala 2018

Бихте ли си помислили, че поставянето на цветна корона върху прическа с розов боб ще изглежда добре на „летен музикален фестивал“. Може би не, но като изберете красиви цветя и ги комбинирате с красиви обеци и много лека, почти приказна рокля Хейли Бийбър, изглеждаше много шик на Met Gala 2018.

Селена Гомес на Met Gala 2015

През 2015 Селена Гомес се появи на събитието с изключително стилна прическа. Рокля с гол гръб и зашеметяващи бели орхидеи, рамкиращи главата й, правеха визията и повече от оригинална и женствена. 

Превод: Trafficnews.bg