Ако трябва да назовен един аксесоар, който винаги трябва да имаме, то това са слънчевите очила. От котешко око до авиатор, има твърде много невероятни стилове, от които да избирате. Никога не знаем кои винтидж стилове ще се завърнат, но обновени или или с какви цветове ще се появят знаменитостите.

Дори да притежавате над 30 чифта, не ги изхвърляйте, тъй като във всеки един момент те отново могат да се върнат на мода. 

В следващите редове ще ви запознаем с тенденциите за лято 2020. Очилата през този сезон са нелепо сладки и супер лесни за съчетаване с почти всеки летен тоалет.

Позволете си да изградите цели тоалети около тези слънчеви очила това лято или нека те ви вдъхновят да носите най-смелите и шикозни тоалети от гардероба ви. Дайте на слънчевите очила прожекторите, които заслужават през този сезон.

Забравете диамантите - слънчевите очила са най-добрият приятел на всяко момиче. 

Ранните вибрации от 2000's

Позволете ни да ви върнем в дните на Limited Too, майор блинг и времето на Парис Хилтън. Бяха хубави времена.. макар и малко мъчителни по отношение на модата, но някои от тогавашните стилове се върнаха (и са по-добри от всякога). Ако ви липсва блестящия и лъскав стил от началото на 2000 г., ще се радвате на тенденциите при слънчевите очила 2020.

Тези розови слънчеви очила са супер сладък вариант, ако искате вибрации от началото на 2000-те, но не искате да се ангажирате с камъни и блясък. 

Разбира се, можете да изберете и вариант обсипан с кристали за максималистичен поглед в началото на 2000-те. Очилата, тип котешко око, са особено популярни, а Инстаграм е пълен със снимки на дами, които са избрали именно тази форма това лято.  

Цветни стъкла

Със сигурност класическите стъкла ще свършат работата, но бонбонените и колоритни цветове са това, с което ще приковете погледите върху себе си. От Itty bitty слънчеви очила до извънгабаритни авиатори, цветните варианти се предлагат във всички различни стилове - така че можете да изберете любимия си. Ако обаче имате нужда от основна защита от слънцето, изберете по-тъмен обектив. Цветните стъкла са добри, когато навън е облачно или ги използвате за лятна фотосесия.  Съчетайте ги с вдъхновена от 90-те рокля и груби маратонки.

Като алтернатива можете да бъдете още по-смели и да изберете очила с двуцветно омбре стъкла. 

Класически авиатори

Ако всъщност не сте типът човек, който обича да си играе с модерните стилове при слънчевите очила, то заложете на класическите авиатори, които определено са в тенденциите за лято 2020 г. Авиаторите сякаш никога не излизат от мода. Те стоят добре на почти  всеки и можете лесно да ги комбинирате с всяка модна находка. 

Правоъгълници

Малките слънчеви очила бяха много актуални през последните няколко години, а през 2020 г. се издигат в един особен стил: правоъгълникът. Мрачен и загадъчен и в същото време - безпроблемно готин. 

Екранирани слънчеви очила

Екранираните слънчеви очила са най-новата тенденция това лято. Те приличат малко на ски маската, но сдвоена с правилния комплект, тези слънчеви очила са страхотни. 

Аксесоар за очила - синджир

Ако до преди няколко години вероятно сте свързвали синджирчетата за очила с библиотекари или с баба си, то тази година те са в тенденция за лято 2020 г. От елегантните и изискани до крепки и смели, веригите за слънчеви очила са аксесоарът, с който задължително трябва да се сдобиете тази година. 

Винтидж

Забавните цветове и шарки са в тенденция при модерните винтидж стилове на слънчеви очила тази година. Независимо дали става въпрос за винтидж чифт правоъгълни слънчеви очила, подсилени с ярки неонови или класически котешки очи - те са хит.  

Направите крачка назад в 70-те години, но със забавен и модерен обрат!