Що се отнася до косата, през следващия период ни очакват някои нови, интересни тенденции. Фризьорката Мишел Кливланд разкрива седем начина да получите перфектната есенна прическа.

Вълнообразен боб

Ако имате къдрава коса, сега е моментът да блеснете. Прическите Боб отново са на мода, независимо от типа коса. Независимо дали косата е напълно права или начупена, тази прическа ще бъде добър избор. Ако искате спираловидни къдрици, направете ги с помощта на маша и след това леко ги разрешете, за да изглеждат естествено. Ако косата ви е естествено къдрава, спете с плитки, за да имате красиви вълни на следващата сутрин.

Медни нюанси

Съчетайте косата си с цвета на листата и опитайте елегантни медни тонове, които отговарят на всеки нюанс кожа.

Смела черно-червена комбинация

Тази двуцветна комбинация ще придаде мистичен щрих на вашия есенен стил. Червеният цвят постепенно се превръща в черен, придавайки ново измерение на цялата прическа. Едно е сигурно - с тази прическа няма да остане незабелязани.

Лицев контур

Това е лесен начин да експериментирате с цветове, без да прекалявате. Можете да подчертаете кичурите с елегантна прическа боб или да ги скриете, като завържете косата си на опашка.

Остри ъгли

Консултирайте се с вашия фризьор за това, което подхожда на формата на лицето ви. Независимо дали косата е права или естествено къдрава, подчертайте я с остри линии.

Романтични нюанси

Някъде между медно и червено има нежен и женствен нюанс на розово злато. Този нюанс се вписва в есенната среда и в същото време е по-привлекателен от стандартните кафяви и червени цветове.

Кичури с цвят на мед

Как да освежите прическата си? Опитайте кичури с цвят на мед. Това е лесен начин да играете с цветовете, без да рискувате.