Миналата година модният свят беше залят от неутрални нюанси и някои детайли, които нарушиха монотонността им. Тази година обаче носи широка гама от различни цветови тонове, които ще внесат спокойствие. Погледнете в гардероба си и се уверете, че вече имате дреха в тези цветове.

Градински чай 

Този нюанс ще бъде номер едно тази година, защото отива на всички тонове на кожата и се съчетава чудесно с дънки.

Шоколадово кафяво

Шоколадовокафявият нюанс е новото черно и ще бъде навсякъде този сезон: от кожени якета, ботуши и маратонки, до бельо.

Лавандула

В палитрата има много лилави нюанси, но цветът на лавандулата се откроява. Лека, весела и игрива, тя спечели всички симпатии, така че всичко е в цвета на лавандула - бельо, бански костюми, блузи, ризи, аксесоари и т.н.

Бледожълто

Цветът на слънцето е твърде интензивен, но този нюанс е нежен и много елегантен. Ако не сте почитател на жълтите тонове, винаги можете да освежите поне комбинацията си с аксесоар в този цвят.

Оранжево

Този цвят не трябва да има неоново сияние, но трябва да е интензивен. Оранжевият цвят подхожда на хора както с тъмна, така и със светла кожа, носи се през пролетта и лятото, но ще се носи и когато пристигне сезонът есен / зима 2021/22.

Зелено

В допълнение към споменатия цвят на градински чай тази година на мода са и други нюанси на зеленото, като например цвета на липата и маслиненозелените тонове. Тези цветове се комбинират лесно с други нюанси, както и помежду си.