Хит прическите за есента на 2020 побират в себе си вечната класика и стилове от 50-те години. Тъй като сезоните започват да се сменят, ние се подготвяме да допълним гардероба си и да създадем удобни, топли есенни комбинации, но това е и подходящ момент да помислим за косата си.

Известни фризьори, като Monae Everett, споделят тенденции за най-красивите есенни прически всеки сезон. Тя експериментира с някои от стиловете при снимане на много сериали и филми на Netflix.

Напоследък простотата и естественият външен вид са на върха в списъка с тенденции. Но ето няколко стила, които можем да постигнем с минимални усилия, за да освежим малко визията ви.

Класики като полу повдигната коса и перфектната опашка ще бъдат задължителни, според стилистите. Полу-повдигнатата коса е вдъхновена от 50-те години, когато обемът беше хит. Сега това е начин да имате наистина хубава стилизирана прическа, която подчертава лицето ви, но все пак да сте с разпусната коса.

От друга страна, креативността на конската опашка наистина се издига на пиедестал и може да се носи по всякакъв повод, от посещение на фитнес залата до елегантна официална вечеря. 

За да ви вдъхновим за перфектно оформена есенна прическа, ето 6 тенденции, които можете да видите навсякъде тази есен.

Полу-повдигната коса

Конска опашка

Кок, който оформя лицето ви

 

Естествени къдрици

 

Път в средата във всички версии

 

Небрежна плитка