Когато лятото свърши, много жени ще решат да направят нещо с косата си, да я променят, но и да я освежат след летните горещини, когато е изложена на вредни фактори, като UV лъчение.

Тъй като прическата е изключително важен фактор за цялостния външен вид, решението за промяна трябва да бъде взето от днес до утре, така че може би сега е идеалният момент да проверите какви прически ще се носят през есента и да изберете най-добрата за вас.

Слоеста "шаг" прическа от 70-те

Прическата, която според експертите ще бъде най-популярна тази есен, е версия на популярната прическа от 70-те, която включва кичури и слоеве на подстригана коса, малко разрошена коса, която без много усилия изглежда бляскава. Пластовете осигуряват обем, а добрата новина е, че тази прическа се поддържа лесно.

Смел бретон

Есента е сезонът на бретоните, а тези, които покриват челото и тези отстрани, се издигат на пиедастал. Най-популярни ще бъдат тези в стила на звездата от 60-те години на миналия век - Брижит Бардо. Според специалистите, такъв тип фризура подхожда на всяка форма на лицето.

Боб с рязка кройка

Разбира се, тази есен няма да мине без една от най-популярните прически от последните няколко години. Великолепният боб винаги е тук, а версията, която ще се носи тази есен, е боб с рязка кройка. Прецизното изрязване и дължината до челюстта ще бъдат голям хит, но сме сигурни, че и други версии на боб ще намерят своето място сред есенните прически.

Пикси

Любителите на късата коса тази есен няма да сбъркат, ако изберат пикси прическа. Ако имате нужда от вдъхновение, вижте как ретро иконата Миа Фароу е носила тази прическа и благодарение на пластовете, обем не и липсва.

Класическа прическа с дължина до ключицата

Косата, подстригана до ключицата, която рамкира лицето, е класика, която ще остане популярна в предстоящия период. Това е прическа, идеална за всички жени, които искат да имат по-къса, но не твърде къса коса. Ключът към тази прическа е нейната простота. Отличава се с меки върхове и слоеве, които постигат обем.