Време е най-накрая да съберете зимните си палта и пуловери и да прегърнете пролетта! Този сезон модните дизайнери съветват да носите повече аксесоари, атрактивни дрехи и да си напомняте за някои отдавна забравени стилове и модели.

Ето принтовете, които ще бъдат в тенденция тази пролет и ще виждаме навсякъде около нас:

Зебра принт

Може да е в света на модата от години, но е оправдано, защото този дизайн е класически. Това, което го прави безвременен е, че придава шикозна нотка без много усилия. Комбинирайте зебрата с ботуши или еспадрили и сте готови за пролетния сезон!

Шахматна дъска

През последните няколко месеца момичетата буквално се заплениха от принта "шахмат", когато става въпрос за мода. Потърсете дрехи с правоъгълни шарки, в два цвята, напомнящи шахматна дъска.

Мрамор

Мраморът е земен и по-модерен вариант на дизайна „tie dye“, популярен през 60-те години на миналия век. В зависимост от облеклото и повода, мраморът може да изглежда модерен, но и елегантен.

"Tie dye"

С изключение на шейсетте, този модел беше абсолютен хит през деветдесетте и сега отново е на мода. Комбинирайте с тесни панталони или дънки, които разкриват глезените.

Цветен кич

Десените от хипи ерата на шейсетте години отново са на мода, но с малко по-модерен външен вид. Цветните шарки вече се комбинират с още по-силни и живи цветове.