Тенденциите се променят и през 2021 г. пристигат нови варианти, когато става въпрос за популярни прически. Освен това вижте кои прически могат да освежат визията ви.

Дълъг бретон

Дългият бретон бе една от най-търсените прически за 2020 година. Но тази тенденция ще бъде популярна и през новата година. Известните фризьори обаче подчертават, че редките бретони ще отстъпят място на дебелите и плътните. Но общото между тях е, че продължаваме да избягваме строгата равна линия.

Тап боб

Същото правило важи и за равните краища в една от най-търсените прически. Става въпрос за късия боб, а известните фризьори посочват, че когато заложите т. нар. тап боб, цялата коса трябва да е с еднаква дължина.

Пикси

Ако искате драстични промени, начело на списъка е безспорната кралица на късите прически - пикси. Тази прическа е предназначена за смели дами, които са готови да поемат рискове.

Къдрици, които рамкират лицето

За всички дами, които искат дълга коса, но искат да я освежат малко, това е идеален вариант. Къдриците, които оформят лицето, ще ви дадат желаната доза релаксация и игривост. Тези, които са по-смели и искат да експериментират, могат да боядисат предните кичури коса в различен цвят.