Един от известните салони за красота в столицата - Galeria hair club на Венелин Кондаков отбеляза с бляскаво празненство своя 10-ти рожден ден.  

Присъстваха клиенти, приятели и партньори. Сред известните личности, които уважиха събитието, са Николета Лозанова със своята половинка Ники Михайлов, Емилия и съпругът й Жорж Башур, Тита, Меди, Наско Колев, Марсо, Джия, Лидия, Десита и още много популярни лица.

Собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано също се присъедини към звездното парти. Тя заяви, че  застава плътно провкта на Венелин.

"Не съм вярвал, че един ден най-влиятелните хора в България от шоу бизнеса и не само днес ще се съберат тук, за да празнуваме заедно рожден ден на Galleria hair club.", каза собственикът на салона Венелин Кондаков.

"Преди 12 години, когато дойдох в София, и имах 60 лева в джоба и работех за 200 лева на месец, беше трудно, но желанието ми за успех беше по-голямо от всичко. Желанието ми да правя хората красиви. За мой късмет клиент ми стана Николета Лозанова и благодарение на нея много хора започнаха да идват при мен, започнаха да ми се доверяват, тъй като тя го правеше. Така преди 10 години с подкрепата на много клиенти и приятели зад гърба си създадох Галерия”, допълни стилистът.

На събитието присъстваха над 200 гости.