Съвременната  градина - градска, морска или планинска - много често бива решавана в официален стил. Прави и изчистени линии, елегантност ‘par excellence’  във всеки детайл - истинско убежище на стил и благополучие. Но от няколко години възниква тенденция, която ние от КАКТУС ОНЛАЙН намираме за много вдъхновяваща. Специалистите по ландшафтен дизайн  ни съветват да съчетаем официалния дизайн с дивата растителност, за да запазим атмосферата както естествена, така и поддържана в градината си в модерния град.

Да имаш красива, свежа и зелена морава е лукс! Красивата поляна ни позволява да организираме пикници в градината в града, тя е отлична детска площадка за деца и ни предлага кътче от рая, където можем да се отпуснем. Но това живо бижу изисква старателна поддръжка, за да запази безупречния си външен вид. За да се насладите пълноценно на няколко часа отдих в градината си, може да декорирате определени места от моравата с екзотични сухоустойчиви, многогодишни видове. Те се оказват добра алтернатива за спестяване на време, която същевременно остава много естетична.

Проектирането на модерна градска градина дава много свобода на творчеството. Вие решавате растителността, стила, мебелите и декорацията според вашите предпочитания и личния ви вкус. Когато става въпрос за градска градина, възможностите за озеленяване са безкрайни. Там не се виждат само правоъгълните форми и прави линии, а точно обратното - разнообразието от дизайни ни вдъхновява всички.

Нашият съвет е да персонализирате съвременното външно пространство според вашите предпочитания. А нашите може да  откриете в онлайн магазина ни www.cactus-online.net , на нашата фейсбук страничка КАКТУС ОНЛАЙН ЕООД или на място в нашата сукулентна ферма.

Няма правила, когато става въпрос за озеленяване на градина в съвременен град. Изборът на растения, мебели и декор зависи изцяло от личните ни нужди.

Брак между дърво, сукуленти, водоскок и камък в градината в съвременен град отразява и контрастите в нашето ежедневие.

Ако планирате да развиете вашата градина или тераса, с радост ще ви помогнем. В ултрамодерната атмосфера на градската ви къща или средиземноморския характер на вилата ви винаги има място за няколко вида агаве, кактуси или външни сукуленти, особено ако са почвопокривни.

Но и разработването на тераса-градина е едно истинско приключение, което не бива да се пренебрегва. Съчетанието и подреждането на различните видове, създаването на среда, близка до естествената, растения, сгушени между декоративни камъни и осветление, кресла  и хамаци - истинска наслада за специалистите от КАКТУС ОНЛАЙН.  

 За да се възползвате максимално от пространството, което градината или терасата ви предлага, хоризонтално или вертикално, стационарно или висящо- нашата сукулентна ферма с радост ще ви предложи над 10 000  вида кактуси, сукуленти и тропически растения..

Може да ни откриете всеки работен ден, от понеделник до петък, в с. Марково, ул. ‘ Цар Иван Асен’ II №65, от 8,30 до 15,30ч.