Новогодишната нощ е само след броени дни и ако още се чудите какъв грим и прическа да изберете, за да изглеждате зашеметяващо, то по-надолу ще видите няколко идеи, които критиците смятат за най-подходящи и ефектни за празничната нощ.

Поверие сочи, че както посрещнеш годината, такава ще бъде тя. Защо да не изглеждаме по най-добрия начин, красиви, щастливи и бляскави?

Според предпочитанията на дамите и съобразено с техния стил, гримът може да бъде по-обран или по-блестящ, но определено залагането на малко повече блясък през тази нощ не е грешка.

Голяма част от фризьорите препоръчват прическата “half up – half down” заради това, че половината коса е прибрана в горната част, което я прави доста практичен избор. Освен че няма досадните косъмчета да ви пречат през вечерта, ако имате дълга коса, то и дължината й ще бъде на показ.

Друго предимство е, че тази прическа създава ефект „котешко око”, заради издърпващият си ефект. Съчетана с правилния грим това може да бъде една наистина добра комбинация.

А ето и няколко идейни визии за коса и грим, с които наистина ще изглеждате зашеметяващо.