Днес ще ви представим 11 вечни модни артикула, които всяка истинска дама трябва да има в гардероба си. Най-хубавото е, че през идната есен ще носим именно тях, затова си струва да инвестирате. 

Боти

Обувките, които се връщат на модния трон всяка есен и определено никога няма да излязат от мода - това са ботите. Високите жени могат да носят практически всеки модел, докато по-ниските жени трябва да избират модели, които са по-широки в глезена.

Черно поло

Вечен артикул, който придава на всяка комбинация доза проста елегантност и класическо усъвършенстване.

Тренчкот

Още едно модно парче, към което винаги се връщаме с удоволствие през есента. Кройката подхожда на всички, а класическият бежов цвят лесно се вписва в стила на всеки и разчупва монотонността на дъждовните есенни дни.

Червено червило

Перфектният начин да подчертаете устните си и да внесете спокойствие в лицето си. През есента се носят по-тъмни нюанси на червеното червило, които перфектно се сливат с есенните цветове.

Кожа

Ненадминатото кожено яке винаги е моден хит през есента, а този сезон са добре дошли поли и кожени панталони, както и аксесоари ...

Обеци в ефектен цвят

В допълнение към червеното червило, ефектните обеци са друг чудесен начин да подчертаете лицето си.

Впечатляваща маска

Пандемията на коронавируса, която се очаква да продължи през есента, ни донесе задължителен моден детайл - поразителни маски, които ще изглеждат страхотно и ще осигурят необходимата защита срещу вируса.

Черни чорапогащи без детайли

Чудесен начин да стоплите, но и визуално да изтъните краката, да увеличите височината и да придадете на модната комбинация нотка блясък и елегантност.

Бижута с перли

Перлите винаги са били смятани за символ на женственост и изтънченост. Ако не искате класически перлени бижута, изберете такива, украсени с няколко перли или поне една.

Равни обувки

Имаме нужда от удобни обувки за всеки ден, а през есента няма по-добър избор от поразителен, кожен, елегантен модел.

Златна огърлица

Златните бижута отново са номер едно по отношение на есенните модни аксесоари.