Отборите на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА-София завършиха при 1:1 в днешния мач от 25-ия кръг на Първа лига. Първото попадение реализира Дани Кики в 13-ата минута с плътен удар с левия крак. В 80-ата минута Кирил Десподов изравни.

За първи път, след като получи инфаркт в средата на януари, почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев гледа мача от трибуните. 

Гостите от София създадоха първата реална опасност чак в 42-ата минута. Кирил Десподов напредна и навлезе в наказателното поле. Талантът на "червените" намери Руи Педро, който бе заел добра позиция в наказателното поле, но за късмет на домакините ударът му профуча на сантиметри от страничния стълб.

Малко преди края на първата част Стойчо Атанасов шутира от удобна позиция над напредната греда.

Втората част стартира с опасна ситуация пред вратата на пловдивчани. Десподов влезе навътре и отправи силен изстрел над вратата.

В 50-ата минута Дино Мартинович изведе отлично Дани Кики на чиста позиция, отбеляза Sportal.bg Халфът пое, но се забави със завършващия удар и топката му бе избита.

Последва бърза атака на ЦСКА-София, при която Кулма подаде към Десподов. Младокът се хвърли да засече кълбото, но малко не му достигна да опъне мрежата, като стражът на Локо Пд Ел Харуби спаси със сетни усилия.

В 57-ата минута Рубен Пинто имаше възможност да изравни. Футболисът на "червените" бе заел добра позиция в наказателното поле и майсторски се освободи от прекия си пазач, но Харуби се хвърли и неутрализира опасността.

Натискът на гостите стана още по-осезаем. В 60-ата минута Антон Недялков също пробва да изравни с удар от границата на наказателното поле, но топката отново не посети мрежата.

В 80-ата минута Десподов изравни, след груба грешка на Ел Харуби.