Роденият през 2005-а година нападател на ФК "Спартак 1919" Плевен - Йордан Желев отбеляза 2 гола за юношеския отбор на легендарния английски клуб Нотингам Форест в мач срещу Гримзби Таун, спечелен с 4:1. Желев, както и съотборникът му в частната плевенска школа Теодор Георгиев, карат проби в знаменития отбор от 80-те години. За Теодор Георгиев това е втори престой, като в предишната си визита, плеймейкърът на "Спартак 1919" отбеляза 3 гола и направи няколко асистенции, записвайки силни изяви с екипа на Форест, пише sportal.bg.

Гримзби излезе напред в резултата. Йордан Желев изравни след като се пласира добре и засече отразена топка от вратаря на съперника. Няколко минути по-късно след нарушение срещу Желев, се стигна до центриране, от което отново той се оказа най-съобразителен и засече топката с глава, за да доведе до пълен обрат за своя отбор.

Теодор имаше възможност да изненада вратаря със силен удар с левия крак, но топката мина над вратата. Още няколко пъти Йордан бе близо до това да отбележи, но не успя. Теодор захранваше играчите около себе си с добри извеждащи подавания, но този път не успя да запише асистенция на свое име. Въпреки това, халфът записа добро представяне. По-късно през седмицата, момчетата ще се изправят срещу отбора на Лийдс, а в края на другата седмица ще срещнат и Уест Бромич Албиън.