Лятото може още да се инати и да напомня по-скоро за късна есен, но летните намаления в Мол Марково тепе вече са факт! По традиция пловдивчани ги чакат с нетърпение, защото знаят, че в търговския център могат да си направят покупки със значителни отстъпки. В някои магазини те достигат до 70%, а това вече е доста примамливо, нали?

Няма нищо по-съблазнително от това да се сдобиете с нова лятна рокля или плажна чанта, които досега сте гледали само от витрината. Те вече могат да бъдат ваши! Защото отстъпките при дрехите, очилата и обувките например наистина са внушителни! В зависимост от това коя марка предпочитате и къде сте избрали да пазарувате, може да спестите от десетина до няколкостотин лева. Което е страхотно, нали? 

Ако все още не сте имали възможност да подмените гардероба си за най-горещия сезон, сега е моментът.  Докато вън вали дъжд, отпуснете се релаксиращо в някое кътче в мола и си направете план. Лошото време все някога ще свърши, морето пак ще е пред вас – с пясъка, плажните купони и морските флиртове… Какво ви липсва в гардероба?  

Докато в повечето големи столици в Европа намаленията започват от началото на юли, в Мол Марково тепе те вече стартираха. Ето няколко ориентира (не ги показвайте на мъжете си!):

Лятното намаление на Andrews/ започна днес с до 50% отстъпка за последната им колекция. Пазарувайте с лятно настроение и удоволствие! Отстъпката е валидна до 27 юли.

От вчера до 18.07. включително в магазин Lee Cooper Мол Марково Тепе стартира промоция „SALE до 60%“. Намалението е на цялата колекция Пролет-Лято 2018.

Възползвайте се от намаленията на обувките на Paolo Botticelli!

До утре - 28.06., TIMEOUT стартира нова промоция „Fashion Week -50%“ на цялата НЕнамалена колекция Пролет-Лято 2018.

SUMMER SALE с отстъпки до -30% те очаква до 8 юли в магазини #SportDepot и на www.sportdepot.bg. Облекла, обувки и аксесоари на любимите ти марки #adidas#Nike#Puma#Reebok#Lottosport#Champion#UnderArmour#Converse#Vans#Asics#Skechers#Brille могат да бъдат част от гардероба ти на наистина страхотна цена.

До 50% процента отстъпка на всички модели бельо и пижами от колелция пролет/лято 2018 ви очакват в магазин Triumph! Намалението е валидно до 17 юли или до изчерпване на количествата.

Още няколко дни можете да се възползвате от 30% намаление от цената на всички часовници в Invoke в Мол Марково Тепе! Изберете от разнообразни дамски и мъжки модели от марките - Just Cavalli, Aviator, Karen Millen, Daisy Dixson, Pierre Cardin и MONTINE. Побързайте, количествата са ограничени!

До 30 юни включително магазин TIMEOUT в Мол Марково Тепе стартира „SEASON SALE“ до 50%! А до 6 юли магазинът стартира отново промоцията:

- Купи 1 артикул – 30% отстъпка;

- Купи 2 или повече артикули в една сметка – 40% отстъпка на всички.

Промоцията се отнася за ненамалените модели от колекция Пролет-Лято 2018г. и в нея не участват вече намалените артикули, бельо, слънчеви очила и всесезонните артикули “Excellent Price”.