Кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район „Тракия“ втори мандат Костадин Димитров и кандидатите за общински съветници от листата на партията Атанас Чилингиров и Йордан Илиев поздравиха пенсионерите от клуба до хлебозавода по случай Международния ден на възрастните хора.

Костадин Димитров увери, че те и занапред могат да разчитат на пълната му подкрепа при решаване на проблемите. Клубът, в който възрастните се събират сега, е изцяло изграден, оборудван и обзаведен през този мандат, а единственият допреди четири години пенсионерски клуб на територията на района, намиращ се до блок 46, е разширен. Пенсионерите изказаха искрената си благодарност за стореното от районната администрация през последните четири години.

През следващия мандат Костадин Димитров предвижда да бъдат изградени още два пенсионерски клуба, което да даде възможност за срещи на повече възрастни хора от различните части на „Тракия“. Той призова на 25 октомври всички, които искат Пловдив да продължи да се развива, да гласуват с № 3 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив инж. Иван Тотев, за общински съветници и за районен кмет.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg