До края на октомври започва дългоочакваната реконструкция на „Коматевско шосе“. Това заяви кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на район „Южен“ в Пловдив Кирил Велчев пред възрастните хора от пенсионерския клуб в квартал Коматево.

Той и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ поздравиха пенсионерите с Международния ден на възрастните хора, който се отбелязва на 1 октомври.

Сред акцентите в програмата на ГЕРБ за следващия управленски мандат е по-нататъшното облагородяване на инфраструктурата в квартала и преасфалтиране на вътрешнокварталните улици.

През последния мандат за първи път от много години благодарение  управлението на ГЕРБ и кмета на Пловдив инж. Иван Тотев беше обърнато сериозно внимание на забравените дотогава крайни квартали. В Коматево е обновен паркът, сградата на детската градина е санирана, изградени са модерна детска и спортна площадка, така важният за безопасността на гражданите светофар на Околовръстното шосе, готов е проектът за разширение на детската градина, посочи Кирил Велчев.

Кандидатът за общински съветник втори мандат Георги Василев, който живее в Коматево, съобщи, че за решаване на проблемите в квартала е разработена специална програма по приоритети, която вече се изпълнява и ще продължи да се реализира през следващия управленски мандат.

Пенсионерите изказаха голямата си благодарност към подкрепата, която са получили през този мандат от ръководството на районната администрация /ПП ГЕРБ/ за развитието на своя клуб. Преди години, като отидехме за нещо, ни беше страх, че никой няма да ни обърне внимание, а сега срещаме съпричастност и отзивчивост, отбеляза организаторът в пенсионерския клуб Елена Андреева.

Кандидатът за кмет на район „Южен“ увери, че тази политика ще продължи и призова десетките присъстващи да гласуват с № 3 в бюлетините за районен кмет, общински съветници и кмет на Пловдив – инж. Иван Тотев.

Своите поздравления към възрастните хора поднесоха също заместник-кметовете на района Людмил Русанов и Мария Узунова. По-късно Кирил Велчев и кандидатите за общински съветници поздравиха с празника им и възрастните от пенсионерския клуб на ул. „Кичево“.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg