Шофьор на Единица превърна автобуса в пушалня, сигнализира читател на ТNS.bg. Мъжът палил цигара от цигара и не след дълго пушекът се разнесъл по цялата дължина на рейса. Освен аромата на тютюн и самото возене в автобуса било истинско приключение.

Читателката ни разказва, че шофьорът тръгвал и спирал толкова рязко, че пътниците едва успявали да се задържат прави! При една от маневрите пострадал възрастен мъж - при рязкото спиране паднал и си ударил главата. Не последвала никаква реакция нито от страна на шофьора, нито от страна на кондукторката.  Нашата читателка се възмутила от случката и позвънила да се оплаче в офиса на фирмата.

„След като разказах какво се е случило, ми обясниха, че това е последният работен ден на  кондукторката и затова се държи така, а за шофьора нямат обяснение! За Бога, та това може и да е техен родител, тогава как биха реагирали! Вече избягвам да пътувам с тази линия, но не са само те”, коментира жената.

Това едва ли ви учудва! Не е нещо ново, дори е прието за нормално и е част от образа на шофьора в България. Говори по телефона с цигара в ръка, псува наред и си е надул последния хит на Азис - класика! Изключения, разбира се, има, но за съжаление те вече са рядкост.

Още новини от новата ни рубрика:

Бай Ганьо в рейса: Шофьор надува гръцко и кара бясно из Пловдив, намига на пътнички

Навън вали и в рейса също! Кондукторите карат пловдивчани да сядат на мокрите седалки СНИМКИ

Бай Ганьо в рейса: В Единицата парното духа студено, а кондукторката затваря вратата ръчно

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат сигнали, снимки и видео. Очакваме вашите сигнали за рубриката "Бай Ганьо в рейса" на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

TNS.bg