Нова рокада бе направена на Летище Пловдив, като в последния си ден и с последния си подпис вече бившият министър на транспорта Георги Тодоров е назначил за шеф на летище Пловдив Андрея Андреев.

Все още промяната в търговския регистър не е факт, но от министерството на транспорта потвърдиха за нея.   Новият директор  Андрея Андреев сяда временно на поста на мястото на Лъчезар Миленчев, който спечели изненадващо конкурса преди 8 месеца.  

Андреев минава за кадър на БСП, като по времето на Тройната коалиция бе директор на Летище Пловдив. Именно тогава започва да се строи новият терминал през 2008 година. Цялата кариера на новия директор минава в летателния сектор. Той е бил и директор на Летище Варна, а преди това е бил пилот в гражданската авиация.

Бъдещето на Летище Пловдив се свързва с вливането на двете дружества -  държавната фирма на пловдивския аеропорт и  "Летище София" ЕАД. Неговата дейност се преустанови след концесията на софийския аеропорт.  В активите му има над 100 млн. лева, както и летището в Балчик.