Автомобил пропадна в яма край новия път за Лилково. Инцидентът сполетя пловдивчанката Таня Бобчева. Жената разказа, че мястото по никакъв начин не е обозначено и това може да доведе до много по-сериозни инциденти. 

За щастие в нейния случай нещата са се разминали леко. 

Пред TrafficNews Бобчева обясни, че са спрели в уширение край пътя. Когато решили да потеглят, съпругът ѝ дал назад и колата им пропаднала в дупката. Тя допълни, че не са карали бързо, а ямата не е била обозначена и не са я видели.

Група мотористи са се притекли на помощ и с общия усилия са върнали автомобила на пътя.

Инцидентът се е случил на новия път за Лилково, който още не е напълно довършен и обезопасен. Макар че асфалтът е нов, липсват мантинели и не са поставени ограничения.

В социалните мрежи Таня споделя, че всички са добре и няма щети освен повишения адреналин. Тя благодари и на мотористите за оказаната помощ.

Припомняме, че наскоро Таня организира Благотворителен концерт и изложба в 170-годишната църква „Св. Харалампий“ в Храбрино. Целта беше със събраните средства да се спасят стенописите на храма, пострадали от неумолимия ход на времето. Таня Бобчева от години е поела инициативата да съхрани паметта и целостта на Божията обител в селото.

Плесен прояжда Богородица в църквата на Храбрино, събират средства за спасителен ремонт на покриваС изложба на картини ще се търсят средства за стенописите, които се рушат заради непрестанните течове от покрива на сградата