Нерви и викове по пътуващите от страна на персонал от градския транспорт възмути пловдивчани вчера следобед. Читател на TrafficNews.bg ни се оплака, че докато пътувал в автобус по линия 66 към 14:30 часа е станал свидетел на грозен скандал, избухнал от задаване на един нормален въпрос към служител.

Една жена реши да попита най-любезно дали е сменен маршрутът на автобус по линия 66, а кондукторката и се изрепчи с висок тон и вика „Ами не виждате ли, госпожо, да не сте сляпа?" После един от пътниците бе решил да си затвори единия отвор на климатика, след което кондукторката и шофьорът му се развикаха „Ти луд ли си, не пипай там!“. И последваха по-остри и неприлични приказки от страна на кондукторката и шофьора, разказва възмутеният ни читател.

Човекът, задал въпроса за промяната на маршрута спокойно обяснява, че не е запознат с промените и е помолил да му обяснят промените и да не го нападат с истерични викове. При тази ситуация кондукторката се обръща към шофьора на рейса да спре климатика и пътуващите в него да се задушат в жегата.

Държа да отбележа, че през целия път въпросната кондукторка се даржа с всеки един арогантно и не сваляше слушалките от ушите, допълва читателят ни.