Навръх Националния празник на България комплексът „ТОМОВ ПЛАЗА” освети Пловдив в цветовете на българския трибагреник. Огромните букви „Т“  засветиха в бяло, зелено и червено, за да ни напомнят символиката на нашия флага- чистотата на свободата, зеления цвят - за природата на родината ти и червения, символ на пролятата кръв на нашите предци.

Пловдивчани се развълнуваха от гледката и не се поколебаха да споделят впечатленията си в социалните мрежи: 

"Чест и почитания. Прекрасно би било в навечерието на най-българския празник повече сгради да са в националния ни трибагреник", публикува пловдивчанин. 

Както ви разказахме, патриотично настроеният предприемач Христо Томов, собственик на комплекса, е инициирал инсталирането на декоративните елементи – със знак „Т” – по фасадата на комплекса.  

 „Нека помним, че сме българи всеки ден и гордо да заявяваме своята принадлежност към Родина и Отечество, носители на славно минало и история, и непреклонен български дух! Това би ни вдъхновило да творим велики дела и в бъдеще“ – призовават от компанията на Томов – „Стройколукс”.

Освен с патриотична нотка, сградите на "ТОМОВ Плаза" се отличават с модерен архитектурен дизайн, практичност и високо качество на изпълнение.

Панорамна гледка на Пловдив от собствения ти домГледката към Родопите и към целия град поставя комплекса на челно мяста на пазара за имоти в Пловдив

Телефонът, на който можете да получите подробна информация за новите жилища в комплекса, е 0879040404.