Вскчки сме чували, че щастието обича тишаната. Все повече звезди предпочитат да не споделят за личните си взаимоотношения пред своите фенове, което обаче буди още по-бурен интерес към тях. Вижте кои са едни от най-дискретните холивудски двойки и защо те са избрали да запазят в тайна любовта си. 

Зендая и Том Холанд

Когато са започнали да се срещат Зендая и Том Холанд са били изключително внимателни връзката им да не става публично известна. Холанд е категоричен, че би искал да запази личния си живот далеч от прожекторите, тъй като вече споделя достатъчно за себе си.

Крис Мартин и Дакота Джонсън

Крис и Дакота се срещат от 2017 г. - няколко години, след като Мартин се раздели с бившата си съпруга Гуинет Полтроу. Въпреки че, двамата не говорят за връзката си, изглежда тя върви добре. Това ясно си личи от уютните срещи, на които двойката често е виждана.

Тейлър Суифт и Джо Алуин

Тейлър Суифт и Джо Алуин имат редица снимки, на които са сами. Много рядко обаче двойката е заснемана заедно и според източник, който е близък до Суифт и Алуин, те искат това да остане така. В началото на връзката им носителката на Грами дори се дегизира за срещите им. Явно потайността на двойката се отразява добре на взаимоотношенията им, защото се говори, че вече живеят заедно.

Ева Мендес и Райън Гослинг

Ева Мендес и Райън Гослинг са заедно от 2011 г. и успешно пазят връзката си далеч от погледите. Въпреки това, има няколко случая, в които са се "закачали" публично. Мендес и Гослинг имат и две дъщери, но актрисата не публикува техни снимки в социалните мрежи.

Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус

Актьорът и супермоделът рядко се засичат на червения килим, а хората не знаят много за специалните взаимоотношения помежду им. Според Патинсън, ако бъдат допуснати много хора около връзката, това може да повлияе на чувствата им един към друг.

Марго Роби и Том Акърли

Те се запознават на снимачната площадка през 2013 г. Първоначално живеят като съквартиранти с още пет техни приятели, но се влюбват и започват да се срещат тайно. През 2016 г. се женят на тайна сватбена церемония, в тесен кръг.

Лейтън Мийстър и Адам Броуди

Двамата актьори са женени от 2014 г. и вече имат две деца. Мийстър и Броуди обаче успяват да запазят семейния си живот изцяло в тайна. Броуди разкрива, че от двамата Лейтън е по-потайна публично и това внася баланс във взаимоотношенията им.

Дженифър Лорънс и Кук Марони

Лорънс и Марони държаха връзката си далеч от светлините на прожекторите. Тази година се появи и тяхното дете, но Лорънс беше категорична за границите около семейния живот и че няма да споделя публично факти за бременността си или бебето.



Натали Портман и Бенджамин Милпие

Малко известен факт е, че те са женени от 2012 г., а сватбата им е била в изключително тесен кръг, в частен дом, само с приятелите и семейството. За Портман личният живот е на първо място. Въпреки това, съвсем наскоро зарадва последователите си с тяхна снимка по повод 10-тата им годишнина като двойка.