Някои хора имат късмет във всичко, чак да им завиди човек. Но знаете ли, че според това коя зодия сте, може да се определи дали ще ви върви в любовта или не?

Ето кои зодии имат ЛОШ късмет в любовта това лято:

Телец

Това лято при Телците ще има много промени. Някои от тях, обаче, няма да са положителни. Например, тези в любовта. Много вероятно е да се разделите с партньора си. Но не се притеснявайте, това ще е за добро.

Приемете нещата философски, вижте хубавата страна и бъдете търпеливи. Предстоят ви много хубави неща след този по-тежък период в любовта.

Лъв

Това лято Лъвовете ще срещнат човек, който ще ги заплени на мига. Лошият късмет за тях обаче ще дойде, когато разберат, че този човек всъщност е във връзка. У

влечението на Лъвовете ще е толкова силно, че нито ще спят, нито ще ядат и само ще се надяват другият човек да ги забележи. Това обаче няма как да се случи, защото той е в щастлива връзка и няма намерение да я приключва. Лъвовете ще трябва да преглътнат горчилката и да продължат напред. 

Стрелец

Стрелците трудно приемат това, че не всичко е перфектно и няма как да бъде. Макар като цяло нещата около тях да вървят перфектно, ще дойде кратък период, в който това ще се промени. Ще се окаже, че половинката им се заглежда по друг и това ще ги съсипе. Слава Богу нещата там са стигнали само до флирт и нищо повече. Нашият съвет е да поговорите с половинката и да разберете какво му липса.

Източник:iwoman.bg