Овен

Късметлийски е начинът, по който ще се чувствате през тази седмица. В живота ви има човек, за когото сте започнали да мислите като за някой, който вече не ви вижда като свой любовник. Разбира се, те ви обичат, но там няма „огън“ и сте тъжни поради този факт. Е, изненада! Днес ще ви бъде показана степен на привързаност, която не сте очаквали и не само ще се почувствате развълнувани от това, но също така ще се вдъхновите за нов подход към тази конкретна любовна афера – такъв, който ще работи!

Стрелец

Отдавна се отказахте от идеята за любов и късмет. Смятате, че ако дойде при вас, тогава ще изпитате това, което може да предложи, а ако си отиде, тогава ще скърбите за загубата и ще продължите напред. Станахте доста цинични в начините си на любов, но все още сте Стрелец и това означава, че надеждата извира вечно във вас. И познай какво? Тази седмица всички звезди са подредени със Стрелец по начин, който може да ви донесе само добри новини. И в този случай добрата новина е, че романтиката е възможна. Ако сте в сива връзка, тя ще започне да показва признаци на живот през този период.

Везни

Независимо дали сте във връзка сега или не, вашият свят е на път да придобие определена „гладкост“, като това спокойствие ще стане привлекателно за вашия партньор. Сякаш вие сте единственият човек наоколо, който е запазил хладнокръвието си и това хладнокръвие сега действа като магнит за тези, които искат стабилност. И това е, което искате: да бъдете фар на светлината за някой, който може да оцени точно това, което прави фарът на светлината. Искате да бъдете оценени, тъй като чувствате, че сте се плъзнали в някакво невидимо пространство, където никой вече не ви вижда. Е, този период ви поставя точно в светлината на прожекторите, за любов.