Знаменитостите обичат да експериментират със своята визия. Но понякога дори те губят контрол. Индивидуалността е по-важна от идеалните пропорции. Вижте кои звезди загубиха чара си, в стремежа си да бъдат перфектни:

Лариса Гузеева

Известната телевизионна водеща винаги е била брюнетка, но през 2019 г. реши да промени обичайния си имидж. След това се върна към естествения цвят на косата си.

Иги Азалия

Иги Азалия изглеждаше невинна преди пластичната хирургия, а сега е пораснала, красива представителка на американския хип-хоп.

 Кайли Дженър

Най-малката от сестрите Кардашиян не остава по-назад от известните си роднини, що се отнася до любовта към пластичната хирургия.

Кортни Кокс

Изминаха 16 години от излизането на последната серия на „Приятели”, а звездата от поредицата Кортни Кокс е все така красива. Кортни, като всички жени, иска да остане винаги млада и не се страхува от пластични операции. Най-добрата приятелка на Дженифър Анистън промени радикално контура на лицето си и някои фенове спряха да я разпознават.

Никол Кидман

Всички обсъждаха как се е променило лицето на Никол Кидман през последните няколко години. Сигурни сме, че австралийската актриса ще изглежда страхотно на всяка възраст.

Майли Сайръс

Майли Сайръс е свикнала с промени както във външния вид, така и в личния живот. Така през 2020 г. звездата реши да експериментира с нова прическа, въпреки че много фенове я смятаха за невероятна с къса коса.