Без сватбен пръстен, но с очарователно празнично настроение - видео от сватба на зайци стана истински хит в интернет. 

Церемонията между Бъгси и Роджър е в ирландски хотел. Обичайно натоварен летен сезон за сектора на гостоприемството се забави най-рано до юли поради блокирането на коронавирус, а Въпреки че обичайно по това време хотелът е пълен, заради коронавируса сезонът тази година ще стартира най-рано юли. През това време служителите на хотела нямат клиенти, но пък се грижат активно за животинките във фермата.  

Мениджърът на хотела Найл Дън направи нестандартен клип от сватба в хотела. Видеото обхваща романтични моменти между двете зайчета - след първата им среща, вдъхновена от Лейди и Скитника, Бъгси най-накрая взе лапата на Роджър.

А видеото стана огромен хит в социалните медии, като повече от 120 000 души гледат очарователната любовна история. Ирландския хотел си прави и не лоша реклама и не случайно фенове питат: "Мога ли да резервирам в апартамента на зайчето?", "Чух, че меденият месец е невероятен, прекарвате го като зайци."

37-годишният мениджър Найл заяви, че заснемането на кратките клипове поддържа духа му през много несигурно време за бизнеса и персонала.