Овен

Със сигурност ще се насладите на този идващ период за хармоничен баланс с Вселената. Дано някой само не ви влезе в обектива днес - да ви раздразни, защото ще го направите на зелена салата.

Трудните решения изискват твърдия и решителен характер, а на вас такъв няма ви липсва на днес. Взаимно изгодна възможност ще ви бъде предоставена от някой, с когото сте имали вземане - даване в миналото.

Въпреки това не се превъзбуждайте. Научете се да използвате своя омагьосващ чар и остроумие като най-добрите предимства и може да не е необходимо да се впускате с рогата напред и да се стремите към най-близката цел, за да постигнете целта си.

Телец

Насочете методическото си планиране с положителна сила. Могъщият Херкулес навярно ще бледнее пред вас и няма да има по-голяма сила от вас, особено когато сте насочили мерника си към желаната цел.

Въпреки че това може да бъде плюс, когато става дума за търсене на работа, пари или заветна позиция на работното място. Но и не забравяйте, че днес вашата непоклатима природа няма да има  предимство в романтичния ви живот.

Трябва да ускорите темпото на „тежките си копита“, за да не пропуснете да направите връзка с атрактивния непознат, който ще поиска да играе ролята на матадор спрямо вас - за фестилния бик.

Близнаци

Вие ще бъдете галеници на късмета, вашият зодиакален знак за раждане е единственото място, което представя множество личности като изключително желани и социално приемливи. Гарантирано е, че през този ден ще постигне вашите непосредствени финансови и романтични цели.

Благословени сте с Ин и Ян от Вселената, ако само можете да ги приведете в баланс по-често. Поне хората никога не биха могли да ви обвиняват, че сте скучни или непроменени.

Изравняването на звезди и планети изглежда някак заговорно срещу вас и ще откриете, че доста хора ще се опитат да ви изпързалят, без да знаят, че вие ще ги пуснали вече по пързалката. За да се противопоставите на завистта, трябва да сте готови да действате по начин, противен на обичайното ви поведение.

Рак

Първи април се очертава да бъде емоционално забавен за вас. И днес ще бъдете чувствителни и интуитивни във всяко едно отношение. Възможно е на някои от вас този ден да се стори крив, ала не забравяйте, че това е вашият поглед, все пак сте представите ли на зодия Рак.

Както винаги така и днес ще сте бъдете прословути със своето емоционално отношение. Вместо да стоите смирено във вашата черупка, изпълзете на светло и покажете своята невероятна личност, вашите енергии и способности да бъдат открити за света.

И днес едва ли ще се окажете от вашето любими или основно ястие. Ако прекарате по-малко време в социалните мрежи със сигурност ще се почувствате по-добре, отколкото да си пълните главите с безплодни статуси.

Лъв

Определено днес ще има ситуации от които ще изревете като лъвове щастливи или изпълнени с радост. Този ден ще ви поднесе изненадващи приключения и изкушения. Оставете лова на другите и отделете време, за да се насладите на вашите занимания.

Определено сте известни със своите, доброжелателната природа и лидерство, ала днес може би ще се наложи да потърсите съвет или помощ от някоя скромна, непретенциозна малка „мишка“, която познавате.

Само внимавайте да не се заиграете подведени от желанието си с това мъничко същество, защото има вероятност това да се окаже като трън в лапата ви.

Дева

Въпреки че ще изисквате много от тези около вас, това не е нищо повече от това, което сте готови да изисквате от себе си. Освен това се дължи на перфекционизма и чувството за естетичност.

Тенденцията ви да бъдете малко обсесивно-компулсивни в ежедневието може да попречи на най-добрите ви черти и да затрудни хората да видят каква прекрасна личност сте всъщност.

Със сигурност, ако нещо не е по ваш вкус, не става така както искате, тогава просто ще го разпилеете по плочките като спагети с отминала годност. Хората може би ще искат да узнаят, какво ви кара да тиктакате - Много важно!

Везни

Най-вероятно вашите емоционални везни ще се люшкат безразборно днес. Пък и няма потребност да направите идеално балансирана вашата единствена цел в живота.

Добре е да покажете, че сте човек и да правите грешки. В края на краищата вие не сте светци и не сте родени в Роя. Може и да грешите, може и да не ви бъде простено - никой не знае. Само гледайте да не се препънете в собствените си залитания.

Ако планирате да прекарате този ден без проблеми, ще трябва да положите усилия, за да излезете от самоналожената си кутия и да се научите да изживявате пълния набор от житейски приключения.

Скорпион

Ще бъдете прочувствени, секси, съблазнителни и потайни в думите си - и още как! Навярно ще бъдете толкова съблазнителни до втръсване, и никой няма да се учуди, ако ги зарежете точно, когато са хлътнали по вас.

Вероятно вашите екзотични и примамливи качества, които притежавате, ще се възприемат като акт на отмъстителност и ревнивост. Това едва ли ще ви отклони от вашите намерения днес.

Колкото до вашата потайност едва ли и ЦРУ ще може да узнае. Романът „Парижките потайности“ ряпа да яде. Относно ревността ви, определяно ще бъде подложена на изпитание през този ден, но както чест така и днес лесно ще се измъкнете сухи от водата.

Стрелец

Очертава се първо-априлска благословена комбинация от енергия и интелигентност. С щастливата природа и желанието за приключения, едва ли и днес ще страдате от липса на приятели

Въпреки това определени събития биха могли да ви накарат да се държите по-скоро като колега по време на най-лошите си кризисни моменти особено днес.

Къде от разсейване, къде за удобство пропускате своето бельо. Бъдете така добри да послушате съвета на звездите - Никога не напускайте дома без него!

Козирог

Очаква ви ден в което ще планирате нещата щателно и с много упорит труд. Възможно е хората да ви възприемат днес като много работливи и малко скучни.

Време е да се отърсите от хорското време, кой и как ви гледа, казал и прочие. Днес е момента дори на шега да канализирате нови правила за канализиране към вашият характер, ако не го сторите ще ви възприемат като наивни.

Не е нужно да се гмуркате в дълбокия край на басейна, за да научите как да плувате, така че цопнете във водите, плувайте на плитко и се забавлявайте! Може да скочите в асансьора, без да проверявате, дали  ще заседне по етажите.

Водолей

Оспорването на структурата на нормалния живот ще бъде нещо, което ще правите или пасивно, или агресивно. Изживейте приключението и изследвайте „Кръга на живота“ най-вече днес. Може да си изядете закуската в полунощ или да вечеряте с първите лъчи на изгрева.

Внимавайте със сините светлини, които биха могли да заглушат вашият ентусиазъм. Прегърнете своя уникален поглед към света. Днес също би било подходящо време да върнете тези просрочени кредити и да си заплащате редовно билета за градския транспорт.

Разбира се, плащането на глоби ще бъде част от първо-априлското ви ежедневие, но считайте това за поддържането на благодарение на тези сини светлини.

Риби

Най-вероятно имате редица личностни добри черти в характера си, но деликатната ви природа лесно може да бъде преодоляна от същите тези характеристики.

Състраданието, което ще сторите ще бъде за добро, ала за сметка на това ще трябва да понесете тежестта на света върху своя "крехък човешки" гръб. Необходимо е да научите чувство за баланс, за да поддържате равновесие.

Това ще ви държи вкоренени в реалността на собствения ви живот и ще ви помогне да поддържате състраданието си под контрол. Най-добрата песен за вас в списъка за изтегляне е "Single Women" на Бионсе.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.