Всеки знае, че щом си звезда с личния ти живот е свършено. Непрекъснато се появяват "мръсни" тайни за теб в обществото. Това ли е цената, която популярните личности плащат за огромните си къщи, красивите си яхти и банковите си сметки с неимоверно количество нули?

Дори в маменето на половинките си някои са "по-равни" от други. Вижте звездните изневери, които са на първите пет места по популярност, според vesti.bg

5. Брад Пит и Дженифър Анистън ... и Анджелина Джоли

Четири години продължава връзката между Брад Пит и Дженифър Анистън преди Анджелина Джоли да спечели сърцето на актьора. Това се случва на снимачната площадка на „Мистър и мисис Смит”. Според мнозина Брад така и не е изневерил физически тогава на звездата от „Приятели”. Бил само емоционално неверен ...

4.Аштън Кътчър и Деми Муур ... и Сара Леал

След поредица скандали Кътчър и Муур приключват брака си. Основната причина за раздялата им е изневярата на Аштън с 22 годишната Сара Леал.

3.Мерилин Менсън и Дита фон Тийз ... и Еван Рейчъл Ууд

Да се чуди човек как някой би изневерил на жена като Дита, но Мерилин винаги си е бил странен тип. Дита фон Тийз иска развод от популярната рок звезда, след като се появява информация, че Менсън има връзка с Еван Рейчъл Ууд. По-късно певецът и Ууд обявяват официално, че са във връзка.

2. Кристен Стюарт и Робърт Патисън ... и Рупърт Сандърс

Любимата двойка на тийнейджърите се разпада след като в публичното пространство излиза информация, че Кирстен Стюарт изневерява на Патисън с 41-годишния режисьор Рупърт Сандърс. Ако се чудите как изглежда последният, може да обърнете повече внимание на виедото към материала.

1. Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър ... и прислужницата ... и още нещо

Арнолд и Мария се разделят след 25 години брак. След това Терминаторът признава, че има незаконно дете, чиято майка е прислужницата на семейството – Милдред Патриша Баена. Интересното е, че по това време детето вече е тийнейджър. И още веднъж, ако се чудите как изглежда прислужницата – погледнете видеото.