Star Wars The Force Awaknes: Междузвезни Войни Силата Се Пробужда

Действието ще се развива 30 години след събитията от „Завръщането на Джедаите“. В Междузвезни Войни Силата Се Пробужда ще видим познатите култови образи на Хан Соло, Кери Фишър и Марк Хамил се завръщат като принцеса Леа и Люк Скайуокър.

Разбира се и Питър Мейхю като Чубака. До „старата стража“ застват и „новобранците“ Домнал Глийсън, Адам Драйвър, Лупита Нионго, Макс вон Сидоу, Анди Съркис, Джон Бойега и Дейзи Ридли, за чиито роли все още няма яснота. Миналия месец с хумористично видео беше обявено завръщането в поредицата и на Уоруик Дейвъс, който участва в „Завръщането на джедаите“ и „Невидима заплаха“.

Rocky 7: Роки 7

Седмият епизод от легендарната боксова филмова поредица Роки ще бъде пуснат по кината през ноември. Емблематичният Силвестър Сталоун отново ще влезе в ролята на Роки Балбоа. Този път сценарият ще го завърти около сина на неговия бивш съперник Аполо Крийд – Адонис Крийд, който отива при ветерана с молба да го тренира.

Голяма част от продукцията вече е завършена и е на ниво монтаж. В лентата участва и английския тоб боксьор Тони Белю.

Ant-Man: Ант-Мен

Следващата еволюция на Вселената на Марвел довежда за пръв път на големия екран един от членовете, основатели на Отмъстителите във филма на Марвел АНТ-МЕН.

Въоръжен с невероятната способност да смалява размерите си, но да увеличава силата си, умелият крадец Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да приеме своя вътрешен герой и да помогне на наставника си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да опазят тайната зад забележителния му костюм на Ант-мен от ново поколение надигащи се заплахи.

Изправени пред наглед непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и осъществят обир, който ще спаси света.

Mission Impossible - Rogue Nation: Мисия невъзможна - Престъпна нация

Пред Итън и екипа му стои най-невъзможната мисия досега – да изкоренят Синдиката, международна престъпна организация, която по нищо не отстъпва на Отряда на Агенцията за невъзможни мисии и цели да го унищожи.

Fantastic Four: Фантастичната четворка

Фантастичната четворка” ще бъде по-мрачен и сериозен от предишните части, а също така в него ще бъдат представени и нови, невиждани досега герои.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg