Въображението е по – важно от познанието….Това, е едно от заключенията, които прави великият учен Алберт Айнщайн, а дизайнерите се съгласават с това, смятайки, че става все по – трудно да си представим нови технологични продукти.

Все пак практиката показва, че всеки ден ставаме свидетели на все по - усъвършенствани продукти, които влизат в ежедневието ни и го променят. Представяме ви няколко много оригинални и концептуално нови продукта, които предстои да излязат в близко бъдеще и да станат част от живота ни.

Мобилно бъдеще за диетите

Много полезно устройство за всички, които държат да знаят какво ядат. Насочете го към храната и ще получите информация за макро - и микронутриентите, които съдържа.

Apple Black Hole, телефон с холограми

Концепцията на Apple Black Hole е идентична с концепция на мобилния телефон, като използва холографската технология, за да се контролират всички функции и уеб приложения.

Glassy Glassy phones

Усъвършенстван дизайн на обикновения телефон - прозрачен мобилен телефон. Единственото неудобство е, че ще трябва ръцете ви да бъдат винаги чисти, за да не оставят следи по корпуса.

Ringen watch

Часовник, вдъхновен от перфектния кръг на топката и автомобилните форми. Изработен е от бяло злато, а кръглата топка, която показва секундите е изработена от анодизиран алуминий. Топчето за  минутите се движи по специалните плоскости и изглежда така, сякаш стои върху тях съвсем непринудено и незадържано от нищо. 

WristPC

Проект на мобилен компютър с 3.5-инчов дисплей и клавиатура на каишката. Екранът е подвижен и може да се завърта под различни ъгли. Поради подвижния екран устройството е удобно за GPS навигация или за изпращане на SMS, за гледане на видео или за провеждане на видео разговор.

Tharula Electric Bike

Електрическо колело с футуристичен дизайн. Очаква се да се появи по улиците чак през 2025 година, но изглежда това е бъдещето на колоезденето.

Light Bulb Radio

Радио и лампа с мека светлина – концепция 2 в 1. Колело със смартфон Колело с място за смартфона в рамката. Така карането на колело и говоренето по телефона вече няма да са проблем, а благодарение на GPS ще се ориентирате бързо и безпроблемно.

Fitness@Work

Идеално решение за всички, които работят на бюро по цял ден и нямат възможност за фитнес. Благодарение на този стол – фитнес уред ще може да тренирате успешно и ръцете, и мускулите на корема

Меrcator

Холограмна гривна, която може да бъде ваш личен шопинг асистент, GPS навигатор, здравен помощник. Благодарение на усъвършенствана технология гривната прожектира холограма, която ви дава информацията, от която се нуждаете. 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg