Овен

Надявам се, драги овни, да съумеете да прокарате един любовен роман през тръните на възможни професионални препятствия, които тъй или инак не ще ви се разминат, ала, полуодраскани в копривата, да се водите от звездата на ваше благоденствие, тъй като някой ви държи за ръка. Вегетарианци ли сте? Рецепта за копривена супа…

Телец

Повече от убедени сме, многоуважаеми телци, че присъщата ви и подсилена от звездите капризност не ще разклати устоите на успеха ви, освен ако не сте хазартно настроени да превърнете успеха в риск… А нали идеалът ви е Златний Телец.

Близнаци

Склонни към предпазливост, маниакално втренчени в успеха си, може би е време за нова инвестиция и старо нов успех… Ала какво ли ще каже двойникът ви, близнак за това? Колко скучно… Изповядайте се…

Рак

Кога ли,  ха напред, ха назад, Раци, не сте били склонни към скандал. Имайте го с прекрасна гарнитура от неразбирателство, обвинения и чувство за вина… Предвид загубата, запасете се с много пиене, или идете на фитнес.

Лъв

Лъвове, ще ви бъде отправено предложение, по-незначително от установяването на възможни допирни точки и несъгласия. Докато преглъщате загубата, сте готови за лъвски скок, нали?

Дева

Скъпи Деви, вашата подгизналост в чувства и плътски наслади ще получи афродизиак от съпътстващи ви интриги и ще ви позволи да не отчетете, че печалбата ви е относителна… Е, малко ли е?

Везни

Така изнервени, скъпи Везни, просто отложете всичко и се скрийте! Никой не ви вярва! Поне засега.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, в спор с роднини спечелете подкрепа, макар и чрез компромис, за да дерзаете за нови постижения и работа, на които сте ненаситни… Ще понесете и стреса, ала кой ще ви спаси от тиранията на безсънието?

Стрелец

Стрелци, не разпъвайте лъка, защото ви чакат приятни изненади и любовни приключения… Ще спечелите повече от бездействие, което ще ви вразуми по отношение на хазартни начинания… Доволството ви ще съответства ли на печалбата? Съмнително…

Козирог

Козирози, на всеоръжие, чакат ви изневери, скандали и обиди… Каквато и да било енергичност не ще ви спаси от усложненията, освен простото умение да опростявате нещата и да опрощавате… Влезте и в тази роля, дори и да изглеждате смешни.

Водолей

Флиртаджийски настроени, драги Водолеи, в други сфери ще се леете във взискателност и тактичност, за да преглътнете временния страх от лоши капиталовлажения… А питали ли сте се, кои биха били добри?

Риби

Уважаеми Риби, трудно балансирате и не сте достатъчно хлъзгави дори и в свои води. Неизпълнени обещания, водещи до лоши приходи и добри преразходи ви карат да се задъхвате в малък аквариум… А вие не бихте искали да сте лапнишарани…

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране. Feng Shui Crystal Master в областта на минералолечението.