Венета Райкова се похвали на страницата си във Facebook, че е успяла да осъди Евгени Минчев за обидите, които той й нанесе в интервю за светско списание. През октомври миналата година Минчев нарече Венета "един телевизионен хемороид, който ако не бъде опериран в кратки срокове, ще причини рак на телевизията, която я поддържа".

Ето и друг от коментарите, заради които се е намесил и съдът.

"Венета е непочтена – категоричен е Минчев. Тя е човек, на когото не трябва да се вярва. Възползва се от медийния си простор, за да тръска на него мръсни гащи. Един ден тези гащи и мръсно бельо ще й затиснат гърлото. Ще разкрия, че другарката идваше на работа във вестник "Хайлайф" с мазно и лъщящо лице, с полуотворени очи, носеше някакви смачкани блузки и мишниците ѝ миришеха на прокиснало прясно мляко. Научих я да носи пола и тя разказваше този факт дълго след като вече не работехме заедно. Устата ѝ вечно миришеше на готвено".

Минчев се закани да извади наяве и още мръсни тайни, но те така и не излязоха на бял свят.

"Успях! Осъдих Евгени Минчев! Присъдата му е глоба в размер на 7 хил. лв. и обществено порицание, а за причинените ми неимуществени вреди съдът присъди Евгени Минчев да ми плати сумата от 20 хил. лв. Благодаря на безпристрастния български съд и на моята адвокатка, най-добрата", написа тази сутрин Венета Райкова.

Още новини четете ТУК