Компания от Лас Вегас предложи на клиентите си нетрадиционна услуга.

С Love Cloud вече можете да летите заедно със своята половинка и да правите секс в облаците. Техният самолет Cesna е оборудван със сатенени чаршафи, секси възглавници и матрак с мемори пяна.

Едновременно с това, от компанията казват, че пилотите им използват шумоизолиращи слушалки, като по този начин двойките могат да останат необезпокоявани, пише profit.bg. 

Срещу сумата от 995 долара, желаещите могат да летят на височина от 1600 метра и да се отдадат на взаимни ласки за 45 минути. Срещу нови 100 долара ще може да прекарате 60 минути в небето, докато най-дългата опция е 90-минутно изживяване срещу 1 495 долара.

Клиентите на тази услуга имат възможност да добавят към преживяването транспорт с лимузина, шампанско, рози, шоколад и др. екстри, които естествено се заплащат допълнително.

„Почти всички наши полети приключват с взаимно щастие“, казва един от основателите на компанията Антъни Блейк пред Bizzfeed. Хората казват, че са правили невероятен секс в небето, за който си спомнят дори седмици по-късно, допълва той.

Компанията също така предлага сватби в небето и романтични полети, които включват тристепенно меню за влюбените.