Олга Ускова произлиза от стар полски род на свещеници. Родена е в Сибир и изминава 7000 км, за да дойде в България, където намира своето място завинаги. Дипломиран юрист е, стартирала блондинското движение по света. Олга е ученичка на Анатоли Кашпировски. От 13 години разработва програмата Coder, която прави фотографии на човешката душа. До момента е снимала около 2000 човека, сред които и част от победителите на вчерашните парламентарни избори – Бойко Борисов, Слави Трифонов, Корнелия Нинова, Христо Иванов, Мая Манолова.

- Какво показва снимката на душата?

- Разглеждайки снимката по определен начин и излъчвайки различни дължини на цветовете черно и бяло, дава на оператора, който работи с програмата, възможността да разчете заложени кодове. Кодовете са описани като система от знания. Разшифроваш и декодираш душата на един човек с помощна на неговата снимка. Разчитането на фотографиите помага на човек да види преражданията си, каква кармична обремененост носи и какво се крие в нашето тяло.

Не за първи път правя прегледи на душата на публични личности. Първата ми изява беше в парламента в Русия, когато разчетохме идентичния код на Путин. Това беше през 2011 г. Периодично, когато има избори, правя такива разчитания на профили на известни лидери. Не исках да съобщавам резултатите преди 4 април, за да не повлияя на вота. Но може би не е правилно, защото, ако хората знаеха какви души живеят в тези физически тела, биха променили избора си. Затова обещавам за следващите избори да го направя предварително.

- Какво видяхте от снимките на тези петима политици?

- Правейки тези снимки, аз видях, че в следващите четири години в българския парламент ще управлява рептилоидна цивилизация. Бойко Борисов, Мая Манолова, Слави Трифонов, Христо Иванов идват от един и същи код – на рептилоиди. Те обичат властта. А какво е властта за хората – това е влияние, право и способност да се разпореждаш, да контролираш и да подчиняваш волята на други хора на своята воля. Източници за сила на властимащите са пари, богатство, слава, знания.

А дали тези управници имат любов към великолепния български народ, към тази древна земя? Дали душата им, която е дошла да властва и да управлява в следващите 4 години, ще се води по светлия път, по който трябва да вървят душите ни за развитие? Дали ще видят проблемите на народа? При разглеждане на техните души, бих казала, че основното на рептилоподобните същности, които живеят на планетата, са пари, власт и богатство.

Бойко Борисов в момента е много уморена душа. Той знае какви грешни стъпки е направил, душата му страда от това и на снимката много добре личи една душа, съгласна да понесе наказание. Но има и духовни сили, може да управлява и ще се бори със зъби и нокти да победи този млад рептил Слави Трифонов, който влиза във властта.

На снимката при Слави виждаме дракони, змии, които му диктуват в ушите. Прилича на един бог Шива – всичко мога, всичко знам, ще победя. И на снимката се вижда типично излъчване на някой, който се бори да победи докрай, да смачка всичко. Да бъде властелин – властелин на времето, на пространството, на народа. А с тази власт, която му е дадена, какво ще направи след това – дали да не му диктуват тези гущери и дракони, които има закачени по ушите? Това е въпрос към неговата душа, за какво му е тази власт, защото властта носи голям ангажимент.

Като разглеждах снимката на Нинова, останах много учудена. Не я подкрепям, мисля, че тя е разбила левицата в България, обаче гледайки духовния й профил, видях, че тя е прероден духовник. Тя е прероден църковен служител. Готова е да умре за каузата и за народа. Много религиозна, вярваща душа е. Но вече има прекален преразход и духовните й сили са изчерпани. Тя трябва да отиде в манастир, да послужи малко, защото душата й е пострадала от прекалено натоварване. Бих я посъветвала да се оттегли от политиката и да даде път на мъжете. Нинова не е рептил. Тя идва от Сириус Б, закриляна от древни тракийски владетели и носи в себе си качества на богомил. Докато Бойко Борисов и Слави Трифонов идват от планета Нибиру.

Христо Иванов на снимката има корона. Той е прероден император. Интересува го всичко да е негово, той да владее властта. Готов е на всичко, само и само да се докопа до управлението. Просто такава му е душата. 

Мая Манолова е прероден военен генерал. Последното й прераждане е в Испания и е като един испански танц – фадо. Тя е генерал, побеждава и мъжката й душа изисква да бъде забелязана, да бъде победител.

Румен Радев е много интересен. Той идва от Япония и е прероден японски самурай. Той е такъв човек, че ако приеме някаква кауза, ще си направи харакири, само да има победа. Той идва от Юпитер.

- Какво можете ни кажете за рептилите? 

- Рептилите са една цивилизация, която управлява планетата в последните 2 000 години. Кралицата на Англия също е рептил. Тръмп е рептил, Обама беше робот. Байдън не съм го гледала още. Живеем в материален свят и трябва да сме много различни като държава, за да можем да ги изгоним от властта. Случва се, но и между самите рептили има борби за власт и това е показано в нашето управление. Но няма невъзможни неща, светлото трябва да победи. Душите ни се развиват, светят. Колкото повече свети всяка една душа, толкова по-силни ставаме. Независимо в коя държава кой управлява.

- Какво ще бъде управлението на държавата, ще има ли предсрочни избори?  

- Следващият период на управление е свързан с усвояване на големи средства. Не мисля, че трябва да се правят други избори, защото народът си показа волята. Защо трябва да се харчат още пари за избори, когато картината вече е ясна? Бойко Борисов  стои на първо място, БСП е разбита. Втора партия е на рептил, който ще управлява. Рептилите се обединяват. Според мен нищо няма да променят други избори.    

Ето как изглеждат снимките на душите на Бойко Борисов, Слави Трифонов, Корнелия Нинова, Христо Иванов, Мая Манолова: