Колкото и пъстър да е вътрешният ви свят, всички знаем поговорката – по дрехите посрещат, а по ума изпращат. 

За да имате възможност въобще да потопите представител на силния пол в живота си, първо трябва да го плените с визия.

Въпреки че всички мъже са различни, както и вкусовете и, има няколко неща, които абсолютно всеки мъж гледа в една жена.Тези неща просто издават на един мъж дали дамата срещу него е мърла или поддържана представителка на нежния пол.  Ето кои са те:

Пропорции

Първото нещо, което хваща окото на мъжете е именно това. Колко пропорционални са вашите части една към друга. Ако имате несеразмерности по природа, тогава акцентирайте върху дрехите си и по точно благодарение на тях прикрийте несъвършенствата.

Различните кройки и стилове могат да са много полезни и да постигнете резултати, които не сте и предполагали, пише jenata.blitz.bg

Лице

С това всички са наясно. Атрактивната усмивка и парещите очи могат да действат като истински афродизиак. Важно е да не гледате постоянно като ранена кошута и да привличате съжаление.

Ръце

Всеки мъж държи жената да има красиви и поддържани ръце. По това личи колко поддържана е самата тя. Добре е да имате хубав маникюр, а не оръфани нокти с шлюпки от лак.

Чиста кожа

На подсъзнателно ниво това действа на мъжете и ги привлича. Това говори, че жената е здрава. В крайна сметка още от древността Клеопатра се е грижела за себе си потапяйки се във вана с мляко именно защото е знаела колко е важно да има мека, хубава и здрава кожа.

Стойка

Всеки подхожда скептично към прегърбени хора и то не от болест, а просто заради неправилна стойка. Работете върху подобряването на имиджа си. Бъдете с гордо и високо изправена глава и гръб.