Фолкидолът Тони Стораро отмени всичките си клубни участия за неопределен период от време заради влошено здраве.

От около седем години българският Василис Карас страда от дискова херния, болките от която се обострят периодично и го заковават на легло, съобщи „Монитор”.

Такъв е случаят и сега.

„Искрено се извинявам на всички собственици на заведения и най-вече на своите фенове, че се налага да отменя концертите си, но се случва поради независещи от мен причини. Със сигурност след като се възстановя, ще се реванширам и ще изпълня всички поети уговорки. Благодаря на всички за разбирането и подкрепата!“, сподели певецът, чието име по паспорт е Тунчер Фикрет Али.

Заради проблема любимецът на две поколения фенове на палавите ритми ходи всяка година на лечебни терапии в Павел баня.

Хернията му обърква плановете обикновено когато настине или се пренатовари чисто физически. В такива случаи изпълнителят на „Ако една звезда си” прибягва до обезболяващи инжекции.

„В момента Тони си е у дома и почива. Няма идея да бъде хоспитализиран. Просто му е невъзможно да ходи по участия заради свирепата болка. Няма как да пътува стотици километри в кола, седейки неподвижно с часове, или пък да стои прав на сцена до малките часове на деня.”, коментираха от екипа на Стораро.

Още новини ТУК

TNS.bg