Симпсън се завръща за пореден път с поредната зловеща прогноза. Днес, анимацията, скандално известна с прогнозирането на големи бъдещи събития чрез своите епизоди, отново попадна в заглавията и много потребители в мрежата забелязаха, че "Семейство Симпсън" за пореден път предрече бъдещето със стар епизод, в което акцентът пада върху облекло на вицепрезидента на САЩ Камала Харис.

В епизода, озаглавен Барт към бъдещето, Лиса Симпсън може да бъде видяна да става първата жена президент на Съединените щати. Очевидно това не е единственото сходство, което тя сподели с Харис, която сега е първата жена вицепрезидент на Америка.

Анимационната героиня Лиса е в същия тоалет, който Харис носеше вчера, много след първоначалния епизод.

Лиса е облечена в лилаво сако и с перлена огърлица на врата - облекло, което много наподобява онова на Камала Харис в деня на инаугурацията.

Това далеч не е първият случай, в който анимационният ситком някак предрича бъдещи събития. В същия епизод, в който Лиса Симпсън удивително наподобява Камала Харис - "Bart to the Future", Доналд Тръмп е избран за президент на САЩ 16 години преди фактическото му влизане в Белия дом.