Астролозите твърдят, че някои зодии са обречени да търсят приключения и не могат да стоят мирно. Ето кои са те:
 
Овен
 
Овните не обичат да чакат, особено щом могат да го свършат тук и сега. Те са готови да вземат всяка потенциална възможност без да се поддават на страх и без да се притесняват дали изглеждат глупаво или нелепо. Опита ли се някой да ограничи страстта им и жаждата им за живот, просто ще се сблъска с гнева им.  
 

Стрелец

Любознателни и креативни, те искат да научат и да разберат всичко на света. Готови са да пътуват и да изпробват всяка нова активност - непозната и опасна. 

Те могат да прекарат всеки ден до края на живота си на крак и в приключения. Това са моментите, които ги правят щастливи.

 
Близнаци

Те са големи мечтатели и дълбоко вярват, че това е целта на живота им - да сбъднат дори най-абсурдните си мечти. Щом покорят една цел, веднага скачат на друга. Най-страшните думи за тях са "спирачки", "пенсия", "стагнация" - не могат да си представят да живеят, без да правят нещо, което да ги осмисля. 

Любопитни, общителни и сериозни в преодоляването на трудностите по пъти ся - където и да отидат, навсякъде ще бъдат приети и дори обичани.
 
Водолей
 
Те също пазят голяма любов към приключенията, но имат и висша потребност да се опитват да правят света по-добро място и затова често се насочват към много доброволчески активности. Намерят ли решение на даден проблем, което ще подобри живота на някого, те са най-щастливи и готови за следващото, пише "Актуално".