Всичко, което трябва да направите, е да изберете вълшебния буркан, който ви привлича най много, и вашият избор ще разкрие тайната на вашата душа.

1. Имате много добри и прекрасни качества, които ви правят нежен и чувствителен човек с огромно сърце, изпълнен с любов и разбиране за всички хора около вас.

Винаги се опитвате да зарадвате колкото се може повече хора и понякога пренебрегвате щастието си, чакайки подходящия момент да дойде. Понякога това ви създава проблеми, защото когато се притеснявате за други хора, вие напълно пренебрегвате и отхвърляте вашите желания и нужди.

Просто не можете да устоите на непреодолимото желание и невероятна нужда да помогнете на всички хора на този свят. В замяна получавате усмивки и доказателство, че сте направили добро дело и че работата ви не е напразна.

Всъщност вие сте прекрасен човек, който ще направи всичко за щастието на другите. Понякога обаче трябва да обърнете внимание на себе си, за да бъдете щастливи и доволни.

2. Излъчвате положителна енергия и ентусиазъм, които неудържимо привличат други хора. Винаги се опитвайте да направите хората в живота си толкова оптимисти, колкото сте вие, така че цялата тежест да не пада върху вас, когато средата, в която се намирате, се нуждае от хармония и оптимизъм.

Хората около вас искат да бъдат във вашата компания благодарение на вашето остроумие и способността да създавате страхотна атмосфера, където и да се намирате.

Всички качества, които притежавате, са специални, защото рядко се срещат хора, които могат да бъдат оптимисти за всичко в живота.

3. Винаги давате най-добрите съвети по всеки въпрос, така че имате нужда от професия, която изисква комуникация с хора, като журналист, учител или писател, защото имате изключителен талант да изразявате своите мисли и емоции.

Вие сте един от най-добрите приятели, които някой би искал да има. Имате рационален ум, винаги намирате най-доброто решение на всеки проблем и давате най-добрите съвети.

Наистина сте специален човек и трябва да се гордеете със себе си и с огромното си сърце, защото човек като вас се среща само веднъж в живота и има много малко хора, които заслужават да бъдат до вас.

4. Знаете, че не сте перфектни, защото никой все още не е постигнал истинско съвършенство, дори вие. Но вие имате искрено сърце и цените себе си точно такъв, какъвто сте, без никаква промяна и желание за нещо невъзможно.

Всъщност вие сте скромен човек, който никога не изисква твърде много от живота и винаги е доволен от това, което вече има. Но вие винаги сте готови да дадете всичко, което имате, само за да зарадвате някого.

Когато помагате на някого, сърцето ви е изпълнено с любов и щастие, защото знаете, че сте помогнали на някой, който има нужда от тази помощ повече от вас, и Бог ще ви възнагради за това.