2020 г. ще бъде динамична година за вас според звездната ви карта. Вашата роля в обществото и семейството ще бъде по-важна от всякога. Ще оказвате подкрепа на тези, които са около вас. Връзките ви ще достигнат по-високи нива. В живота си може да проектирате един вид усамотение, но се възползвайте от този факт, защото това е вид релакс, чрез който да преоткриете вътрешен мир и покой. За по-доброто ви бъдеще бъдете готови да направите компромиси в личните си отношения.

Любов:

В любовен аспект 2020 година ще бъде по-емоционална, макар и с известни съмнения. Много проблеми ще се проявят под формата на нежелани тревоги и притеснения. В случай, че не упорствате и проявите необходимото търпение, ще намерите идеалният любовен живот. Ако сте семейни, годината е подходяща да синхронизирате взаимоотношенията си, за да останете семейно щастливи, колкото се може повече. Опитайте се да привлечете вниманието на партньора си, за да спечелите любов, щастие и нежност. Месец май е благоприятно време за поставяне на началото на повече сближаване в любовните ви взаимоотношения. Не очаквайте особена хармония през летните месеци, вероятно по това време нещата ще бъдат в застой. С повече искреност ще пожънете плодовете на истинската любов в живота си.

Работа:

През предстоящата година вашата творческа, креативна и изобретателна същност ще бъде на преден план. Работете в полза на създаването на приятелски и професионални отношения с шефовете и колегите си на работното място. Резултатите от ефективната работа ще бъдат видими през цялата 2020 година. Амбициите и целите ви ще бъдат лесно изпълними. Опитайте се да постигнете баланс между деликатните и фините точки на вашия професионализъм. Първото тримесечие е много благоприятно за професионални издигане или повишение в работен план. Доверете се на себе си и бъдете 100% ангажирани в работата - съветват звездите.

Пари:

През тази година не се очакват много финансови проблеми, както при инвестициите, така и при покупко-продажбите. Селектирайте обективно вашите финанси, за да игнорирате повечето от нежеланите разходи. През септември и октомври вероятно ще имате випиюща нужда от по-голяма финансова стабилност в живота ви. В тази връзка ще трябва да си разработите обстоен финансов план за действие. Помислете два пъти, преди да се впуснете към големите покупки. Харчете парите си с удоволствие, но не трябва да харчите повече, отколкото можете да си позволите.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.