Спешен призив, за обединение на 1 милион души в обща молитва-медитация, се появи в интернет пространството под формата на отворено писмо. То съществува на различни езици, включително и български език. 

Призивът за молитва за освобождение и повишаване на колективното съзнание на света ще се състои на 5 април, точно в 05:45 сутринта /българско време/, когато се отваря мощен енергиен космически портал обусловен от подреждането на Юпитер и Плутон в една линия със Земята.

Защо на 5 Април? И защо точно в 05:45 сутринта?

Паралел на подредбата на планетите през 2020 с подобен съвпад е имало и във времената на гоненията на богомилите.Това са цикли, които се повтарят.

Съвпадение е – че и тогава , преди 700 години, е изгорен последният богомил през 1321г. От кладата той произнася едно пророчество, че след 700 години този богомилски импулс ще се върне отново на земята и ще започне изграждането на Новата Епоха. Сега сме едва в навечерието й.

Ето и какво точно гласи отвореното писмо, публикувано без редакторска намеса:

ОТВОРЕНО ПИСМО – ПОКАНА ДО ВСИЧКИ ДУШИ

Обръщението е към всеки един, който чувства от сърце, че иска да допринесе за общото благо, както и до хора – вдъхновители, имащи влияние в групи, учители, медитиращи, водачи в различни формати и социални групи.

Обединени, с вяра в доброто, отговорни за нашия свят, за мислите си, ние избираме да не сме в общия страх и паника, а напротив, знаейки силата на човешкия потенциал веднъж осъзнали Божественото си съзнание – нека се обединим 1 милион души по целия свят и създадем силна вълна за промяна към новото.

На 5 април 2020 изключително мощен астрономичен портал ще се отвори, чрез който човечеството трябва да се обедини в едно цяло - едно съзнание, едно сърце – чрез силата на Любовта, с което да направим огромна крачка към новото съзнание – Съзнание, освободено от ограниченията, страхът, паниката, съмнението, робството, влиянията на егото. Поглеждайки дълбоко навътре в нас.

Съзнание – изпълнено с плодовете на Мъдростта, Равенството, Братството,Свободата, осъзнало единството си с Бога и живеещо в пълнота. Съзнание раждащо в душите ни Самоосъзнаване и Мир.

Независимост както от структурите на егото вътре в нас, така и от структурите на системата на икономическо робство от дългове установена преди 700 години. Време е да разградим старите структури управляващи света, да надрастнем коронавируса и съпътстващия го страх, влиянията от 5G мрежата и смъртоносната ѝ радиация.

Да посеем добродетелите на новото време и да се замислим като индивидуални души и като човечество. Защо това ни се случва? Да се огледаме. И да видим как можем да го променим.

" КОГАТО СИЛНИЯТ ЧОВЕК ИСКА ДА ПРОМЕНИ НЕЩО В СВЕТА - ТОЙ ПРОМЕНЯ СЕБЕ СИ.'

Всичко,което е вън от нас – е отражение на това , което се случва вътре в нас. Затова и силата на тази колективна молитва се състои в това вглъбяване на всеки един от нас вътре в себе си, в собствения си Храм, в собствената ни сила, като проводници на Бог. Осъзнавайки тази сила и обединявайки я по между си – ние можем да съграждаме чудеса. Колкото и да е трудно да се осъзнае е Истина, че светът преживява тези изпитания и беди, защото ние сме го допуснали. Първо в душите си – после то се е отразило навън. За да можем искрено да изпратим Мощна Вълна от Любов, под формата на колективна Молитва, и тя да даде плод, е важно да осъзнаем именно това.

Това което е отвътре е и отвън. Преодоляването на злото вътре в душата на всеки един от нас, на разрушителните черти от характера ни, на неовладяната сила на нашето его - това е истинският път към Промяната и отвън. Новата Епоха се ражда първо вътре, после и отвън. Нека всички ние имаме това предвид докато се молим.

Обединени в Един ден, в Един час с Цялото си сърце и Искреност, ние можем да се възползваме и да впрегнем тази мощна енергия точно в този миг ,концентрирайки мислите си в обща молитва с цел израстване в най-добра и градивна посока за човечеството и душите ни. За целта ще е нужно МАСОВО УЧАСТИЕ и обединение на Сърцата и Съзнанията ни с един фокус и намерение на ниво, което до сега не е било постигано на планетата Земя. Нужна е промяна! Нека се събудим и обединим!

С целият този глобален хаос, който ни заобикаля, е наложително - ние носителите на Божествената искра да се свържем чрез Глобална молитва-медитация на 5 Април и с дълбока чистосърдечна ЛЮБОВ да се обединим под формата на един милион сияещи точки на концентрация носещи лъчите на Любовта,Мъдростта, Истината, Правдата и Добродетелта.

Без съмнение, ако не всички, то повечето от вас, които четат това писмо, вече вярват и споделят силата на молитвата и медитацията като инструменти за мощна трансформация, промяна и израстване в Духът.

Молбата към всеки един от нас е да разгърне тази негова сила и разпространи идеята сред неговите познати и приятели, за да се обединим с мощният астрономически портал за издигане който ще се отвори на 5 април, 2020 /българско време/ когато вълна от светлина без прецедент до сега (5D Gamma вълни) ще обгърне нашата планета.

Божията подкрепа е с нас – но от нас зависи да се вглъбим и да се обединим.

Каквито и да са вашите лични виждания и вярвания относно издигането/еволюцията към този момент, всички ще се съгласим, че развитието на съзнанието ни като колектив в името на цялостното изцеление на съществата на Земята е изключително важно в тези времена.

Най-добрият начин да направим това е чрез Масова Молитва - Медитация. Колкото повече от нас се включат от сърце ,толкова по-добри ще бъдат резултатите.

Глобалните масови молитви и медитации са ключът към нашето дългоочаквано Освобождение и Квантовия скок в човешкото Съзнание. Време е да използваме Магическия Ключ!

За да бъдем успешни в това начинание, е нужно да оставим настрана всички привидни различия, гледни точки, мнения, осъждания на другите и това какво ни или не ни харесва в техните характери. Този тип разделения са точно тези, които са възпирали нашето планетарно развитие толкова дълго през човешката история!

От този момент нататък, нека се отървем от всички етикети и да се фокусираме единствено върху нашата обща цел – едно по-добро и осъзнато бъдеще в хармония с природните закони, поставяйки за основа добродетелите, които изоставихме.

Следват линковете и инструкциите за включване в медитацията, но ви приветстваме да изчетете писмото в неговата цялост за да се подготвите и разберете защо тази Глобална Молитва - Медитация е толкова важна. Нужно е да обясним значението и истинското намерение, което стои зад тези думи, за да няма погрешно изтълкували го хора.

Можете да проверите началния час за съответната часова зона тук:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

Съвпада на Юпитер с Плутон ще бъде в 10:45 на 4ти април EST за Ню Йорк, САЩ

За Европа, Азия и Австралия ще бъде в ранните часове на 5ти април:

3:45 am BST in London,
4:45 am CEST in Paris,
4:45 am EET in Cairo,
10:45 am CST in Taipei and Beijing,
11:45 am JST in Tokyo and
12:45 pm AEST in Sydney.

С цел нашите молитви да бъдат в синхрон, препоръчваме на всички да следват предстоящите инструкции по време на процеса:

ИНСТРУКЦИИ:

1. Използвайте собствена техника за постигане на покой на ума и съзнанието

(в случай, че нямате предишен опит, концентрацията върху дъха е много силен метод за притихване)

2. Заявете вашето намерение в тази молитва, за вливане на Абсолютната Любов във вашата душа и към цялото човечество.

3. Визуализирайте стълб от Бяло Божествено Сияние. Извиращо от Космическото Централно Слънце,разпространяващо се,
към Централните Слънца на галактиките в нашата вселена...след това към...
...към Галактическото Централно Слънце...
....към нашата галактика....
....към Слънчевата Система....
....проникващо през Земята....
....през вашето тяло и душа....
....към центъра на Земята.

4.Визуализирайте как това Сияние трансформира всичко нечисто, изцелява и възстановява устойчивостта в нашите души и във всички структури на земята.

5. Визуализирайте започването на новия велик космически цикъл на Ерата на Водолея, който носи Свободата, Равенството и Братството в синхрон и съответствие с Божията Воля.

6.Благодарност

Моля окуражете всички, които желаят да се включат да си запазят инструкциите като ги копират или принтират, в случай че в момента на медитацията нямат достъп до компютър.

Нека УСПЕЕМ и го НАПРАВИМ заедно, независимо кое време от деня се пада във вашата часова зона. Това са само 20 МИНУТИ, които могат да променят цялата съдба на планетата.

2020 е изпълнена със сила и промени астрологическа година, която ще ни въведе в така дългоочакваната Ера на Водолея. Астролозите от цял свят предсказват, че 2020 ще бъде определяща година в съдбата на човечеството, същинска повратна точка обусловена от значително преразпределение на сила и влияние в световен мащаб.

Това се дължи до голяма степен на астрономични подредби, сред които и изключително мощният съвпад на Юпитер с Плутон, както и тройният съвпад между Сатурн, Плутон и Юпитер, който ще последва. Последно такъв е имало преди 700 години, когато Темплиерите създават проспериращата си финансова система основаваща се на дългове, довела до най-великото поробване на човечеството и невиждано страдание. Време е да обърнем посоката на движение и да възстановим и повдигнем добродетелите за всички подготвени същества по Земята.

Покварният елит и тъмните сили никога не спират да кроят користолюбивите си планове, за което свидетелства настоящата ситуация с коронавируса, която е потенциален параван за изпробването на 5G мрежата, както и опит за последващо налагане на задължителна ваксина с биочип с цел по-нататъчното поробване на човечеството и още много други....

Трябва да сме също толкова бдителни в нашите усилия да противодействаме на непрестанните им атаки срещу човечеството, като на първо място разпространим информацията за тази повратна Глобална Молитва - Медитация на 5ти Април и най-накрая да се ОСВОБОДИМ от 3D Матрицата и да започнем съзиданието на Света от ново Измерение подхранвани от силата на Златната Ера където царуват Любовта, Изобилието, Мира и Здравето!

НИЕ СМЕ АБСОЛЮТНО СПОСОБНИ ДА ГО ОСЪЩЕСТВИМ, КОГАТО ЕДИН МИЛИОН СЪЗНАНИЯ ФОКУСИРАТ СИЛАТА СИ В ЕДИН И СЪЩИ МОМЕНТ КАТО ЛАЗЕРЕН ЛЪЧ И СЕ ПРЕВЪРНЕМ В СЪЗИДАТЕЛИ НА НАШАТА РЕАЛНОСТ!

Нашите мисли са мощни лъчения - пакети от енергия и когато са захранвани от чувства като Любовта, те имат силата да създадат и манифестират всичко пожелано. Когато медитираме като голяма група от хиляди или милиони, създаваме лазероподобен сноп от енергия, който само за момент може да разреже и разгради упорити разрушителни структури загнездени в душите ни, както и такива структури отвън - като покварните банкови и корпоративни системи, които подкрепяме вече дълги години.

Минимумът да достигнем критична маса и следователно ефективна промяна за планетата е 144 000 медитиращи в един и същи момент. Но за това, което се опитваме да постигнем, се нуждаем от много повече участващи, тъй като положението сега е много по-сериозно, заради което целим да постигнем брой от поне един милион души на 5ти април. Разчитаме на всеки един от вас за да го постигнем.

Ще ви информираме относно предстоящи Глобални Медитации, които ще се състоят на ключови дати през годината. Това е само началото от цикъл на медитации. Тепърва бива да се обединяваме.

Най-мощният инструмент, който притежаваме за Освобождението, Въздигането и Изцелението на човечеството и всички същества на тази планета е фокусираното групово намерение чрез обща масова Молитва. Нека го използваме в пълния му потенциал! Ключът е вътре в нас.