Стриптийзьорки от Портланд, Орегон в САЩ започнаха да разнасят храна, след като клубът им Lounge Lucky Devil бе затворен като част от мерките за борба с пандемията от Covid-19, предаде вестник OregonLive.

Изданието разказва, че службата за доставка по домовете, в която 80 скандално облечени дами ще доставят гореща храна до вратата, започнала като шега, която собственикът на бара Шон Боудън решил да си направи в социалните мрежи.

Оказало се обаче, че интерес към услугата проявили доста потенциални клиенти. Те могат да си поръчват всички ястия от менюто на Lucky Devil Lounge на цените, на които се предлагат в заведението. Цената на самата доставка плюс съпъстващото я "представление" струва около 30 долара, като варира в зависимост от разстоянието.

„Ако някой иска да ни даде няколкостотин долара, за да отидем до брега, ние ще го направим“, каза Боудън.

Популярните поръчки включват пилешки хапки, пържола и мини кордони. Има и специални поръчки като изненада за рожден ден например.

Всички танцьори са придружавани от охрана. А правилото е да не се докосват – превантивна мярка заради пандемията от коронавирус. Освен това на момичетата са осигурени маски, ръкавици и санитарни материали.

Превод и редакция: TrafficNews