Пазете се от зодиите, които лесно обръщат палачинката и показват лошата си страна. Ето кои са те според астролозите:

Овен

Овенът може да бъде много любвеобилен и грижовен. В моменти на ярост е по-добре да не сте му насреща. Може да мине буквално през вас. Изкарате ли го от равновесие, не чакайте нищо добро. Проблемът му е, че трудно запазва самоконтрол. Силните емоции изкарват тъмната му страна наяве и той е способен на жестокост и агресия.

Близнаци

Тези сладури имат такова миловидно изражение, че трудно бихте повярвали на какво са способни. Има моменти, когато могат да бъдат много добри, но и такива, в които показват неподозирана жестокост.

Отмъстителни по природа, те трудно приемат загубата. Ако решат да търсят възмездие, никой не може да ги спре. Ще кроят с дни най-жестокото отмъщение и ще го осъществят с лекота.

В повечето случаи съжаляват за лошите си постъпки и искат извинение. Самите те трудно могат да повярват какво са направили. В следващия момент на конфликт обаче, отново са в серия.

Лъв

Кралят на зодиака често се изживява като крал и в живота. Когато засегнат интересите му, рязко променя поведението си. Може да бъде жесток и отмъстителен. Хубавото е, че при него това е временно.

Обикновено тъмната му страна се отключва в трудни моменти, когато има лични проблеми. Тогава е нужно малко, за да избухне. Съжителството с този знак не е лесно и изисква толерантност и много компромиси. Ако и другият партньор е с такъв характер, твърде вероятно е отношенията им да са наситени с конфликти, пише iwoman.bg.