Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” заминават за Лондон, Великобритания, където ще изнесат голям концерт. Популярният водещ и неговия бенд занят, че там ги обичат много хора, затова събитието ще бъде в голямата покрита зала “Уембли”. Тя е точно срещу емблематичния стадион в сърцето на британската столица.

“Скъпи приятели, в петък, 1 април, в предаването обявихме, че имаме нова дата за концерта в Лондон. Това бе наложено поради хилядите настоятелни молби на наши съграждани от Албиона, които не бяха могли да си закупят билети за зала “Трокси”. В резултат на това и в резултат на нашето искрено желание да зарадваме възможно най-много българи, които искат да присъстват на концерта на Слави и “Ку-ку бенд”, нашият екип успя да договори по-голяма зала, а именно SSE Arena Wembley”, обясниха от екипа във фейсбук страницата на шоуто, пише 24 часа. 

Трифонов и колегите му обявиха през февруари, че ще изнесат концерт в Лондон - на 23 април в зала “Трокси”. Тя побира 2600 души, а капацитетът на зала “Уембли” е много по-голям - тя е за публика от 12 500 души.

Заради допълнителната организация, която се налага концертът ще бъде на 21 май, обяви екипът на Дългия. “Тъй като организационно се изисква време за подготовка, тази дата беше насрочена за месец май. В петък, 1 април, ние обявихме, че датата е 22 май, но докато течеше записът на предаването, получихме потвърждение от британска страна, че залата може да бъде наета за 21 май, събота, което ние искахме още в самото начало, имайки предвид, че много хора ще пътуват, за да присъстват на концерта. Така че концертът ще бъде на 21 май и когато имаме напълно договорени условия с организаторите, ще ви съобщим всички подробности”, поясниха от екипа.

Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” ще изнесат още два големи концерта извън страната. На 27 май те ще пеят в Берлин, а на 4 юни - в Мадрид.

TNS.bg